Pojdi na glavno vsebino

Zlata Lisica in Jezeršek catering

Zlata Lisica in Jezeršek catering

Pretekli mesec se je Jezeršek Catering premierno predstavil na smučarskih tekmovanjih za svetovni pokal. Zlata Lisica je privabila najboljše smučarke celega sveta v Podkoren in lisičke so skupaj z ostalimi VIP gosti uživale v kulinariki Jezerškovih.

Pred skoraj dvema letoma se je Jezeršek gostinstvo z otvoritvijo stadiona Stožice strateško usmerilo v VIP catering na športnih dogodkih. V začetku predvsem na novem športnem objektu v Stožicah, kasneje pa so Jezerškovi začeli iskati priložnosti na različnih športnih področjih. Lani so se Jezerškovi mudili na mnogih dogodkih v tujini in iskali različne ideje in priložnosti. Obiskali so svetovni pokal v smuku v avstrijskem Kitzbühel-u, teniški turnir v Wimbeldonu, kraljevo veslaško regato v Henleyu, Veliki Britaniji. Nova znanja so končno obrodila sadove in skupaj z organizatorji športnih dogodkov so začeli razvijati tako imenovani VIP hospitality program na mednarodnih športnih dogodkih v Sloveniji.

Pretekli mesec se je Jezeršek Catering premierno predstavil na smučarskih tekmovanjih za svetovni pokal. Zlata Lisica je privabila najboljše smučarke celega sveta v Podkoren in lisičke so skupaj z ostalimi VIP gosti uživale v kulinariki Jezerškovih. VIP območja so bila razdeljena na štiri različne ravni, ponudba hrane in pijače je segala od zelo preproste do izredno zahtevne na vrhunskem nivoju. Poleg tega je v Sloveniji svoje partnerje razvajal tudi japonski proizvajalec pnevmatik Bridgestone, ki je skupaj z Jezerškovimi poskrbel za organizacijo najvišjega nivoja športnih VIP pogostitev. Gostje VIPa so v dveh dneh spoznali tako stalnico v Jezerškovi ponudbi - linijo Okusiti Slovenijo kot tudi nov koncept pogostitve Okusiti Svet in koncept »O«.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se