Pojdi na glavno vsebino

Video iz ozadja – EuroBasket 2013

Video iz ozadja – EuroBasket 2013

V objektiv kamere smo ujeli delo uradnega cateringa na največjem evropskem športnem dogodku leta. Vabljeni k ogledu!

Veliko smo govorili, napovedovali in domnevali. Zdaj lahko tudi pokažemo. V avgustu in septembru 2013 smo posneli široko paleto procesov dela, ki jih je od nas zahtevala izvedba pogostitev v sklopu EuroBasketa 2013. Ponosni smo, da smo lahko bili del tega zgodovinskega projekta.

 

S klikom na logotip do filma:

EuroBasket 2013 Official Caterer

Jezeršek gostinstvo d.o.o. je licenčni partner košarkarskega prvenstva EuroBasket 2013. Med prvenstvom je zagotavljal catering za VIP goste, mednarodne delegate, poslovne goste, medije in prostovoljce.

Na tekmah EuroBasketa 2013 se je postreglo več kot 66.000 oseb v treh do petih različnih segmentih (VVIP, VIP program, Corporate Hospitality program, mediji in prostovoljci) v treh tekmovalnih fazah. Za izvedbo celotnega dogodka je osebje Jezeršek cateringa sestavljalo cca. 180 posameznikov.  

Za pripravo 66.000 obrokov smo potrebovali 28 ton živil, od tega 9 ton mesa in mesnih izdelkov, 1 tono rib, 9 ton sadja in zelenjave, 6 ton kruha in testenin ter 3 tone mleka in mlečnih izdelkov. Živila smo pridobivali pri visoko kvalitetnih dobaviteljih, od stalnih lokalnih partnerjev in uradnih dobaviteljev EuroBasketa 2013 kot sta Panvita in Mlinotest.

»Podjetje ‘Jezeršek Catering’ je bilo izbrano za uradni catering EuroBasketa 2013 v Sloveniji in bilo odgovorno za VIP gostinski servis (VIP Hospitality). V kateremkoli momentu našega uspešnega sodelovanja smo se lahko v celoti zanesli na sposobnost in zanesljivost podjetja. Njihovo delo je bilo zelo pomemben dejavnik pri našem uspehu.«
Kamil Novak, Secretary General, FIBA Europe e.V.EuroBasket 2013

Film je posnela ekipa podjetja Videa, ki je specializirana za izdelavo video produkcij in postprodukcij. Ekipi se zahvaljujemo za vrhunsko sodelovanje, svetovanje in izjemen izdelek.
www.videa.si

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se