Pojdi na glavno vsebino

Team Jezeršek – Eurobasket 2013

Team Jezeršek – Eurobasket 2013

Jutri, v soboto, 15.6.2013, bomo v Hiši kulinarike Jezeršek v Sori pri Medvodah izvedli že drugi informativni dan za naše sodelavce pri izvedbi catering pogostitev v sklopu košarkarskega prvenstva Eurobasket 2013 v septembru.

 

 

 

Jezeršek gostinstvo d.o.o. je licenčni partner košarkarskega prvenstva Eurobasket 2013, ki bo zagotavljal catering za VIP goste, mednarodne delegate, medije in prostovoljce. Projekt predstavlja velik organizacijski izziv s področja gostinstva. Ker je to velik zalogaj tudi za izkušeno catering podjetje, se Jezerškovi na prvenstvo pripravljamo že celo leto.

Na tekmah EuroBasketa se bo postreglo več kot 66.000 oseb v treh različnih segmentih (Hospitality program, mediji, prostovoljci). Za izvedbo celotnega dogodka bo osebje Jezeršek cateringa sestavljalo cca. 130 kuharjev, natakarjev, voznikov …  

Za uspešno izvedbo projekta bomo potrebovali pomoč dodatnega osebja, zaradi česa zainteresiraim odpiramo vrata še v soboto, 15.6.2013 ob 9. uri. Prosta mesta imamo na področju dela strežbe, kuhinje in transporta.

Za dodatne informacije kontaktirajte našo sodelavko gospo Mojco Kosec prek e-pošte mojca@jezersek.si ali telefona 040 293 315. Obvezne so predhodne prijave.

 

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se