Pojdi na glavno vsebino

Prednovoletna srečanja so danes pomembnejša kot kdajkoli!

Prednovoletna srečanja so danes pomembnejša kot kdajkoli!

Prednovoletni čas običajno povezujemo z veliko stroški, neprespanimi nočmi, kupovanjem daril. Običajno podjetja organizirajo novoletne zabave za svoje sodelavce in poslovne partnerje in običajno se želijo izkazati kot dober gostitelj, ki ne gleda na stroške, ko gre za tiste, s katerimi sodeluje skozi celotno leto. Letošnje leto je vsaj kar se tiče stroškov precej drugačno. Stojimo na tankem ledu in premikati se je potrebno karseda previdno. Zato se tisti, ki v podjetjih skrbijo za finance, ob misli na prednovoletno srečanje pogosto zmrazijo. Kako ostati dober gostitelj tudi letos?

Ne pozabimo, pri prednovoletnih srečanjih ne gre za darila, neprespane noči in velike stroške. Prednovoletna srečanja so dobila svoje ime po srečanjh in bistvo vsega je srečati tiste, ki nam v našem poslu veliko pomenijo. To Jezerškovi dobro razumemo in večkrat smo že dokazali, da svojim strankam radi prisluhnemo tudi ko gre za stroške. Kar je najpomembneje, vedno znova dokazujemo, da stroškov ne nižamo na račun kvalitete, temveč na drugačne, bolj inovativne načine.

Cene catering pogostitev so v kriznih časih bolj pomembne kot kdarkoli prej. In temu se moramo tudi catering podjetja prilagoditi. Izbira lokacije, izbira programa in konec koncev izbor hrane in pijače je tisto, kar imamo v mislih. Če smo lani jedli kaviar, zakaj nebi letos jedli kranjske kolobase? Roko na srce, večina ima raje kranjsko! Dober hladno topli bife je lahko boljši kot povprečna postrežena večerja, dober hladni bife je lahko boljši kot povprečen hladno topli bife, dobri prigrizki so lahko boljši kot povprečen hladni bife, kranjska klobasa in hlebec odličnega sira sta lahko boljša kot vse drugo. Predstavili smo vam tudi naš nov koncept pogostitve - Koncept »O«, ki je na nek način pogostitev na povsem novem nivoju, a je lahko hkrati cenovno ugodnejši od tradicionalne postrežene večerje. Možnosti je mnogo!

 

Dobra srečanja si zapomnimo po doživetjih, ki te dogodke spremljajo. Najboljša doživetja niso nujno povezana z visokimi stroški. Z nekaj inovativnosti bo vaše prednovoletno srečanje boljše kot kdajkoli in pri tem vam Jezerškovi z veseljem pomagamo!

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se