Pojdi na glavno vsebino

Posel in šport z roko v roki

Posel in šport z roko v roki

Tekmo dodatnih kvalifikacij proti reprezentanci Ukrajine bo 17. novembra 2015 gostil Ljudski vrt v Mariboru. Povabite svoje poslovne partnerje!

SLOVENIJA : UKRAJINA
17. 11. 2015, Maribor, Ljudski vrt

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo v Franciji 2016

Slovenske nogometaše do uvrstitve na evropsko prvenstvo 2016, ki bo v Franciji, loči le še 180 minut. Torej zadnji dve tekmi. Slovensko tekmo dodatnih kvalifikacij, proti reprezentanci Ukrajine, bo sredi novembra gostil Ljudski vrt v Mariboru. Na tem stadionu so se že pisali zgodovinski uspehi, zato nogometaši verjamejo, da jim bo podoben cilj s pomočjo zvestih navijačev uspelo doseči tudi tokrat.

Vstopnice: začetek prodaje bo 2. novembra 2015 ob 12.00 uri, prek www.nzs.si/vstopnice, www.eventim.si in v uradni prodajalni NZS NIKE na Mestnem trgu 25 v Ljubljani.

Uradni Corporate Hospitality program

Bodite edinstveni in svojim poslovnim partnerjem in prijateljem omogočite nepozabno izkušnjo. Športni dogodki povzročijo pozitivno in s čustvi nabito vzdušje, kar vpliva na sproščeno vzpostavljanje novih poslovnih vezi.

Ker bo tekmo proti Ukrajini gostil Ljudski vrt v Mariboru, bo v dvorani Lukna urejen ekskluzivni ambient Corporate Hospitality Premium Lounge, kjer bodo na voljo mize za 4, 8 ali 12 gostov. Za mizo, označeno z imenom vašega podjetja, bodo rezervirani stoli za vaše goste, ki bodo lahko pred tekmo, med polčasom in po tekmi uživali v posebnem ambientu ter okušali kulinarične dobrote v družbi izbranih pijač. Iz dvorane Lukna bo skozi podhod stadiona zagotovljen neposreden dostop do tribune, kjer bodo vaše goste čakali sedeži 1. kategorije.

Ponudba vključuje:


Ponudba: Corporate Hospitality program Ljudski vrt

Naj poslovni pogovor postane doživetje!

Kontakt:
Gašper Pavli, hospitality@nzs.si, 040 510 322
Jure Jezeršek, jure@jezersek.si, 01 361 94 21

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se