Pojdi na glavno vsebino

Poročna darila

Poročna darila

Ideje za darila, ki razveselijo vse mladoporočence. Kulinarična delavnica ali Večerja na zajli za dve osebi bosta lepo presenečenje.

Lično pakirane darilne pločevinke so kot nalašč za obdarovanje ob 'pomembnih' dogodkih. Zaradi različnih tematik, jedilnikov in sezon, ni nič hudega, če isto poročno darilo prejmejo še od koga. Predlagamo vam, da slavljencem podarite:

 

Kulinarično delavnico: Novih kulinaričnih idej bodo veseli tudi že vešči s kuhalnico. Pločevinka 'Veliki kuharski mojster' vsebuje darilni bon, ki velja za dve kuharski delavnici oziroma udeležbo dveh. Obdarjenca si lahko poljubno izbereta tečaj glede na najljubše jedi.

ALI

Večerjo na zajli za dve osebi: Romantična večerja s prečudovitim razgledom na nenavadni lokaciji – kabinski žičnici Krvavec. Obdarjenca se lahko poljubno prijavita na razpisan termin.PRODAJNA MESTA: Darilne pločevinke lahko kupite na Dvoru Jezeršek (Zgornji Brnik) ali v Hiši kulinarike Jezeršek (Sora pri Medvodah) in pri pooblaščenih prodajalcih (trgovine Big Bang, Odeja, DZS, Felix, Alenka, Vinoteka Dvor). Celoten seznam z naslovi je na voljo na spletni strani: http://www.jezersek.si/akademija/nakup-kulinaricnih-daril/kulinaricno-darilo-akademija-jezersek.html.

 

Za dodatne informacije smo na voljo: 01/361 21 13 ali akademija@jezersek.si

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se