Pojdi na glavno vsebino

Pokal gourmet

Pokal gourmet

24. in 25. januarja se nam pridružite na Krvavcu! Najboljši kuharski mojstri nas bodo presenečali pri kočah, najboljši gostinci pa se pomešali med smučarje.

Predzadnji vikend v januarju, 24. in 25. 1. 2016, se na Krvavcu obeta pravi smučarsko kulinarični praznik. Dvodnevni dogodek Pokal gourmet bo z nadstandardno kulinarično ponudbo in gostujočimi kuharskimi mojstri razveseljeval smučarje na planini.

V nedeljo bodo smučarji povabljeni h gourmet safari izzivu. Smučarji bodo morali poiskati 5 lokacij, kjer jih bodo presenetili najboljši kuharski mojstri s svojo kulinarično specialiteto. Zraven bodo priporočili tudi najboljšo vinsko spremljavo. Gourmet safari bo smučarje spodbudil k obisku različnih planinskih koč na Krvavcu in degustaciji čimveč ali vseh jedi naših znanih kuharjev. Na naših spletnih in socialnih medijih spremljajte postopno razkritje gostujočih imen!

Gourmet na zajli je edinstvena različica Večerje na zajli. V nedeljo zvečer bo izjemoma ponudila kreacije gostujočih kuharjev. Ta posebna izvedba bo goste popeljala v povsem nove kulinarične dimenzije.

Ponedeljek bo zaznamovala tekma za Pokal gourmet s smučarji iz gostinske panoge. Druženje v ciljni areni bo obogatila še okrogla miza na pomembno temo razvoja kulinarike na smučiščih.

Prijavite se prek povezave: POKAL GOURMET

Program

Nedelja, 24. 1. 2016
ob 11ih Gourmet SKI safari: 5 lokacij, 5 chefov, 5 vinarjev in 5 izjemnih kulinaričnih postojank
ob 18ih Gourmet na zajli: Večerja na zajli z gostujočimi kuharskimi mojstri
ob 21ih Veliki after party z žrebom številk

Ponedeljek, 25. 1. 2016
ob 10ih Smučarska tekma za Pokal gourmet
ob 13ih Okrogla miza: Kulinarika na smučiščih
ob 14ih Apres Ski Party na plaži

Organizator: Jezeršek d.o.o.
Partner: RTC Krvavec
*ure posameznih dogodkov se lahko spremenijo

 

Več informacij: info@jezersek.si, 01/361 94 21

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se