Pojdi na glavno vsebino

Okusiti svet na Festivalu Ljubljana

Okusiti svet na Festivalu Ljubljana

Na tiskovni konferenci Festivala Ljubljane je bila širši javnosti prvič predstavljena nova blagovna znamka Hiše Kulinarike Jezeršek Catering. Okusiti svet, nova blagovna znamka, ki bo združevala okuse svetovne gastronomije, bo luč ugledala prav na otvoritvi Festivala Ljubljana, 3. julija 2011.

Občudovanja vredno število novinarjev se je 24. junija zbralo na Kongresnem trgu, na tiskovni konferenci Festivala Ljubljana.

Novinarje so nagovorili številni gostje, ki so tako ali drugače vpleteni v organizacijo dogodka, med drugimi tudi Zoran Jankovič, župan mesta Ljubljane, ki je predstavil projekt izgradnje garažne hiše in prenove Kongresnega parka, Darko Brlek, direktor Festivala Ljubljane, in Jure Jezeršek, vodja Hiše Kulinarike Jezeršek.

V okviru Festivala Ljubljana bo potekalo več kot 40 dogodkov, ki se bodo odvijali na različnih lokacijah po Ljubljani. Darko Brlek, direktor festivala nam je zaupal, da so še posebej ponosni, da bo v okviru festivala potekal največji glasbeni projekt na svetu v letošnjem letu. Otvoritveni koncert Mahlerjeve glasbe bo enkratno doživetje. Pod vodstvom dirigenta Valerija Gergijeva se bosta predstavila orkestra Zagrebške in Ljubljanske filharmonije ter 20 zborov iz Slovenije in Hrvaške. Koncert s kar 1400 nastopajočimi je z organizacijskega projekta izjemno zahteven projekt. Za vse, ki ga bodo zamudili, se ponovitve koncerta lahko udeležijo dan kasneje, to je 4. julija 2011, v Zagrebški areni.

Za slavnostno pogostitev po koncertu bo poskrbela Hiša Kulinarike Jezeršek, ki letos praznuje 30-letnico obstoja cateringa. Družinsko podjetje že več kot 25 let sodeluje s Festivalom Ljubljana, zato ni naključje, da bo nova blagovna znamka Okusiti svet ugledala luč prav na otvoritvi festivala. Kulinarično popotovanje po poteh Gustava Mahlerja oziroma kulinarične specialitete, ki bodo 3. julija v Križankah dražile brbončice udeležencev, je na tiskovni konferenci predstavil Jure Jezeršek. To pa še ni vse. Po končanem formalnem delu so Jezerškovi za novinarje pripravili prav posebno presenečenje. Vsi prisotni imeli namreč možnost prvi okusiti izbrane specialitet blagovne znamke Okusiti svet in se sami prepričati o njihovi odličnosti.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se