Pojdi na glavno vsebino

Nepozabno poročno slavje pri Jezerških

Nepozabno poročno slavje pri Jezerških

Hiša kulinarike Jezeršek v Sori pri Medvodah in Dvor Jezeršek na Zgornjem Brniku sta sinonim za pripravo imenitnih porok ... in prav Valentinovo je ta dan ko se lahko priprave na ta najpomembnejši dogodek v življenju tudi pričnejo. Od vrveža umaknjeni lokaciji sta kraja, kjer boste stopili na skupno življenjsko pot, in tu preživeli svoj nepozabni poročni dan.

Poročnim parom, ki svoje slavje priredijo pri nas, za prizorišče civilnega obreda ponujamo BREZPLAČNO vrt ali pa eno od naših dvoran. Tu boste lahko poročno zvezo sklenili pod šotorom, obdani z zelenjem dreves. Po obredu vam bomo postregli s penečim vinom in prigrizki. Za goste, ki želijo civilni obred dopolniti še s cerkvenim, pa sta za to na voljo vaški cerkvi.

Poročno slavje v Hiši kulinarike Jezeršek pripravimo v Veliki dvorani ter Finžgarjevi dvorani. Na Dvoru Jezeršek pa vam lahko poročno praznovanje pripravimo v naši Galeriji, ob tem pa je gostom na voljo tudi družinski hotel z 18 sobami.

Ker gre tradicija z roko v roki s sodobnostjo, vas pri Jezerških pogostimo z  jedmi izpod rok Sonje Jezeršek in izbrano kapljico iz najboljših domačih kleti.

Med tem ko Dvor Jezeršek kot Kulinarično središče okusiti Slovenijo temelji na slovenski kulinariki vam lahko v Hiši kulinarike Jezeršek pripravimo večerjo z okusi širnega sveta.

Sproščena poročna zabava pa doseže vrhunec z zarezom poročne torte, ki je ob lepem vremenu možna na našem vrtu ob siju sveč.

Kot naša tretja možnost pa so tudi poroko na izbranih lokacijah širom Slovenije in tudi čez, kjer vam lahko na enak način kot v naših hišah pripravimo pogostitev po vaših željah.

Za vaš prvi vstop v poročni večer sta vam na voljo naša prodajnika Polona Rihar in Primož Križnar, ki vam bosta z veseljem svetovala in pomagala pri pripravi nepozabnega večera.

Jezeršek gostinstvo d.o.o.
Sora 1a, 1215 Medvode
T: (01) 361 94 21
E: gostinstvo@jezersek.si
W: www.jezersek.si

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se