Pojdi na glavno vsebino

Kreiranje bananinih jedi ob otvoritvi logističnega centra Derby

Kreiranje bananinih jedi ob otvoritvi logističnega centra Derby

Kreativna ekipa kuharjev Jezeršek cateringa je bila tokrat izzvana ob dogodku, kjer je bila sestavina z največ pozornosti banana. V začetku maja je Podjetje Rastoder v ljubljanskem BTC odprlo enega največjih in tehnološko najbolj naprednih distribucijskih centrov v regiji jugovzhodne Evrope Derby.

 

 

Mednarodnega dogodka v Ljubljani se je udeležilo več kot petsto povabljenih poslovnih partnerjev in funkcionarjev. Udeležence je gostitelj pričakal v visokem slogu in z bogatim zabavnim programom. Na odru se je zvrstilo osem pop-zvezd iz vsake bivše jugoslovanske države. Banane, lepotice in kulinarične dobrote Jezeršek cateringa so bile odlične spremljevalke odprtja ene od novih podjetniških pridobitev v prestolnici.

Distribucijski center Derby z zmogljivostjo 5000 palet so slovesno odprli direktor podjetja Rastoder Izet Rastoder, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Stanko Stepišnik in ljubljanski župan Zoran Janković.

Rastoder z bananami, ki jih prodaja z blagovno znamko Derby, ustvari 80 odstotkov prihodkov, ostalo z južnim sadjem. V državah bivše Jugoslavije ustvari zgolj pet odstotkov skupne prodaje, v Sloveniji pol odstotka, v Evropi 20 odstotkov. Njegovi glavni trgi so Južna in Severna Amerika, arabske države in Rusija. Podjetje Rastoder sodi med šest največjih trgovcev z bananami na svetu. Lani je družba, ki trenutno zaposluje 25 ljudi, ustvarila 130 milijonov evrov prihodkov.

»Kulinarične dobrote so kar klicale po tem, da jih povabljenci zgrabijo in poskusijo, zapeljiva je bila tudi nekdanja televizijska voditeljica Jasna Kuljaj, ženske pa so vzdihovale ob Janovem nastopu s skupino.« Siol.net

 

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se