Pojdi na glavno vsebino

Kaj pomeni športni hospitality?

Kaj pomeni športni hospitality?

Poleg fantastičnega športnega spektakla, hospitality vstopnica nudi neprimerljivo okolje za zabavo obstoječih ali potencialnih strank in za poživitev vašega posla.

Športni hospitality
Zagotavljanje visokokakovostne hospitality izkušnje za goste, komercialne partnerje in poslovne stranke je postalo pomemben vidik doživetja na športnem dogodku. Ta je namreč tudi vedno pomembnejša sestavina uspešnosti dogodka. V našem okolju se hospitality storitve ponavadi označujejo s kratico VIP.

Poleg običajnih vstopnic lahko organizatorji športnega dogodka ponudijo navijačem in obiskovalcem tudi paket storitev 'sport hospitality'. Med storitve tega produkta poleg vstopnice štejejo lahko tudi nastanitev, hrana in pijača, transport in logistika za športne udeležence in gledalce. Odvisno od izbranega nivoja storitev. Na posameznem dogodku lahko obstaja več nivojev hospitality vstopnic, kar pa je odvisno od organizatorja in atraktivnosti športa.

Lastniki hospitality vstopnic lahko udobno parkirajo v bližini športnega objekta, imajo hiter dostop do izbranega hospitality prostora in od tam do najboljših sedežev na tribuni. Primerno pomembnosti gostov je zagotovljena visoka stopnja varnosti. Izkušene hostese goste prijazno usmerijo do želenih lokacij v športnem objektu. Hospitality prostori so odprti od 3 ure pred tekmo do 3 ure po tekmi vključno s premori med tekmami. Vse hospitality vstopnice tudi zagotavljajo visok nivo pogostitve, ki se razlikuje med različni nivoji hospitalityja. Pogostitev na športnem dogodku lahko ustrezno nadomesti poslovno kosilo ali večerjo v restavraciji.

Primeri različnih nivojev hospitalityja:
1. VIP hospitality: znotraj športnega objekta
VIP gostje so gostje organizatorja. Udeležba je mogoča le s posebnim povabilom. Vstopnice niso v prodaji. Med goste spadajo sorodniki tekmovalcev, vladni predstavniki in drugi pomembni gostje. Zagotovljene so prvorazredne storitve v neformalnem okolju.

2. Club House: v hospitality prostoru znotraj objekta ali zunaj objekta izven varovanega območja
V Club House so povabljeni poslovni partnerji organizatorja, predstavniki sponzorjev, partnerji in strokovni komentatorji. Med profil gostov se uvrstijo poslovni direktorji, izvršni direktorji, člani uprav, vodstveni kadri ali zvezdniki. Club House ponuja neformalno okolje na večji površini s pestrim naborom storitev.

3. Corporate hospitality: v hospitality prostoru znotraj ali zunaj objekta vendar znotraj varovanega območja
Ti paketi so javno na voljo za prodajo. Ciljna skupina je poslovni svet. Stranke koristijo ta produkt za poslovne namene.

4. Skyboxes
Skyboxes ali VIP lože so zasebni prostori, s katerimi organizator razpolaga različno glede na vrsto športnega dogodka. Namenjeni so hospitality programu, ki lahko najbolj koristi zaključenim družbam, saj gostje tu uživajo največjo mero zasebnosti. Skybox mora imeti najmanj 10 sedežev višje kvalitete na zunanji terasi in prostorno notranjost. Skybox mora biti popolnoma ločen od drugih delov tribune.
Notranjost skyboxa mora imeti TV sprejemnik in hladilnik. Pogostitev se lahko pripravi sede ali stoje.


Prostorska ustreznost je pomemben faktor pri zagotavljanju udobnega hospitality okolja, ki spodbuja sproščeno poslovno okolje. Velikost in oprema prostora se prilagaja pomembnosti in priljubljenosti športnega dogodka. Če stadion nima dovolj prostora za hospitality zahteve velikih dogodkov, lahko prostore zagotovi izven stadiona vendar v neposredni bližini in znotraj varovanega območja. Vsi hospitality prostori so opremljeni s kuhinjami, sanitarijami in dostopi za invalide.

Ne zamudite priložnosti! Izkoristite naslednji veliki športni dogodek! To je edinstvena priložnost, da nagradite svoje zaposlene ali povabite goste in poslovne partnerje v okolje, kjer boste lahko delili napetost in navdušenje ob športnem spektaklu.

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se