Pojdi na glavno vsebino

Jezeršek ponosni partner ATP Challenger turnirja v Portorožu

Jezeršek ponosni partner ATP Challenger turnirja v Portorožu

Prvi teniški turnir Tilia Slovenia Open v Portorožu je Teniška zveza Slovenije gostila v prvem tednu julija. Najmočnejši moški teniški turnir je s ponosom podprla tudi Hiša kulinarike Jezeršek.

Kulinaričnih dobrot, ki jih Jezerškovi kuharski mojstri športnemu občinstvu postrežejo vedno bolj pogosto, so bili deležni tudi gostje, ki so si privoščili VIP ogled tekem.

Športni dogodki niso le priložnost za sprostitev, temveč mnogo več; številni poslovneži so že ugotovili, da so npr. teniški turnirji enkratna priložnost za sklepanje poslov, vabljenje poslovnih partnerjev na tekme pa je z leti postalo močna alternativa poslovnim sestankom v pisarni ter poslovnemu kosilu ali večerji. Vrhunski catering je običajen spremljevalec najbolj odmevnih športnih dogodkov.

Da je Portorož obsijan s soncem, da je povsem blizu morje in, da je turistično dobro obiskan, so dejstva znana vsem. O organiziranosti turnirja, pa ne govorimo o samem tekmovanju, pa se je treba prepričati, še bolje videti in doživeti.

Odličen odziv obiskovalcev turnirja, prešeren nasmeh igralcev in na splošno prijeten protokol, so turnir dvignili še na višjo raven. Slovenski teniški igralci so s prijaznostjo dvignili močan utrip med teniškimi navdušenci in številnim otrokom vtisnili nepozaben spomin.

Prvi teniški turnir Tilia Slovenia Open v Portorožu se je končal z domačim zmagoslavjem. Najboljši slovenski igralec Grega Žemlja je upravičil vlogo prvega nosilca in v finalu premagal Avstrijca Martina Fischerja s 6:4 in 7:5.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se