Pojdi na glavno vsebino

Intervju z Darkom Brlekom, direktorjem Festivala Ljubljana

Intervju z Darkom Brlekom, direktorjem Festivala Ljubljana

Festival Ljubljana in Jezeršek Catering že dolga leta uspešno sodelujejo pri večjih dogodkih, ki jih pripravlja mesto Ljubljana. Na koliko dogodkih so sodelovali, kakšno je njihovo sodelovanje in kateri bo njihov naslednji skupni dogodek, smo se pogovarjali z Darkom Brlekom, direktorjem Festivala Ljubljana.

Kako dolgo že Festival Ljubljana sodeluje z Jezeršek Catering?

Festival Ljubljana s Hišo Kulinarike Jezeršek sodeluje že več kot 25 uspešnih let.

Na koliko dogodkih ste do sedaj že sodelovali in kakšne so vaše izkušnje?

Jezerškova kulinarika spremlja Festival Ljubljana na vseh večjih dogodkih, kjer pripravljamo različne sprejeme s pogostitvami za naše pokrovitelje ali partnerje, Jezerškove okusne dobrote pa so na voljo tudi na novinarskih konferencah Festivala Ljubljana, ki se v času poletnega festivala redno vrstijo. Festival Ljubljana, ne le v poletnih mesecih, pač pa tudi čez leto, prireja sprejeme ob najrazličnejših priložnostih, zato je bilo takih dogodkov že nešteto.

Kaj je razlog za tako pogosto sodelovanje?

Vsa leta sodelovanja nas povezuje smisel za prilagajanje posameznemu dogodku, vrhunska postrežba ter veselje ob zadovoljstvu gostov.

Kateri je vaš naslednji večji skupni dogodek in kaj se bo tam dogajalo?

Naslednji izziv nas čaka ob otvoritvi Festivala Ljubljana 2011. Zgodila se bo 3. julija na Kongresnem trgu, ki bo zaživel v Mahlerjevi Simfoniji tisočev pod mojstrsko taktirko dirigenta Valerija Gergijeva. Na koncertu bo sodelovalo več kot tisoč glasbenikov, posvečen pa bo 20. obletnici ustanovitve držav Slovenije in Hrvaške. Pričakujemo 4000 obiskovalcev. Prepričani smo, da bo Hiša Kulinarike Jezeršek kos zahtevni nalogi; to je kulinarično zadovoljiti tako obširno in raznoliko občinstvo, ki se bo zbralo ob tem največjem koncertu v Sloveniji doslej.

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se