Pojdi na glavno vsebino

Hotel Antiq Palace

Hotel Antiq Palace

Tokrat v rubriki Zanimivo pišemo o hotelu Antiq Palace, s katerim že več let uspešno sodelujemo. Manjši butični hotel, ki se nahaja v starem mestnem jedru Ljubljane, s svojim aristokratskim pridihom in vrhunskimi storitvami nudi edinstvena doživetja – z našo pomočjo tudi kulinarična!

Hotel Antiq Palace, član združenja Small Luxury Hotels of the World, se nahaja v starem mestnem jedru Ljubljane in gostom nudi občutek popolne umirjenosti in zasebnosti. Nahaja se v prostorih bivše aristokratske rezidence iz 16. stoletja, zaradi česar si je prislužil uvrstitev v združenje Historic Hotels of Europe in Castle & Mansion Hotels.

Poleg butično opremljenih sob in apartmajev (ima 13 suit in apartmajev) Antiq Palace razpolaga tudi s prelepimi edinstvenimi prostori za organizacijo strokovnih srečanj, uradnih sprejemov ter proslav.  Poleg notranjih prostorov ima hotel Antiq Palace tudi 2 zasebna atrija (v skupni velikosti cca. 250 m2), ki sta na voljo za organizacijo različnih prireditev na prostem, kot so raznovrstni koncerti in sprejemi. Poleg edinstvenega ambienta, ki pričara prav posebno vzdušje, se hotel ponaša tudi z visoko kakovostnimi storitvami, ki so prilagojene posamezniku.

Ko gre za večje pogostitve, hotel Antique Palace uspešno sodeluje s podjetjem Jezeršek gostinstvo, ki tako s svojimi catering storitvami pripomore k visoki kvaliteti storitev tega butičnega ljubljanskega hotela. 

Več informacij o hotelu je na voljo na spletni strani: www.antiqpalace.com, z veseljem pa vam bodo odgovorili tudi na bolj specifična vprašanja: sales@antiqpalace.com, +386 (0)838 96 700.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se