Pojdi na glavno vsebino

Evropski večer v Trstu

Evropski večer v Trstu

Poslovnežu Igorju Simčiču je zopet uspelo prekositi samega sebe. Tradicionalni gala evropski večer pred znamenito Barkolano je namreč organiziral v vladni palači v Trstu.

Dogodka so se udeležili predstavniki Evropskega parlamenta, številni diplomati, ambasadorji in gospodarstveniki iz vse Evrope. S svojim govorom je zbrane počastil sam prefekt Trsta dr. Alessandro Giacchetti, seveda pa se je množici uglednih osebnosti predstavila tudi zvezdniška ekipa jadrnice Esimit Europa 2.

Enega najbolj sofisticiranih dogodkov v Evropi, na katerem je Hiša kulinarike Jezeršek pripravila vrhunsko pogostitev, je profesionalno vodila Anja Križnik Tomažin, za prijetno glasbo pa je poskrbela Lucienne Lončina. Igor Simčič, sicer eden ključnih ljudi v prepletanju športnih, diplomatskih in gospodarskih vezi med EU in Rusijo, je ob tem predstavil tudi nov izziv, povezan s svojimi peninami Medot - pokal Medot Sailing Trophy. Podeljen bo jadrnici, ki bo izboljšala svetovni rekord Simčičeve modre velikanke na razdalji med Trstom in Valletto. Hiša Kulinarike Jezeršek je pripravila pogostitev tudi za goste ladje, ki je spremljala jadrnico Esimit Europa 2 na poti do novega uspeha - tretje zaporedne zmage na Barkolani.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se