Pojdi na glavno vsebino

Elegantna božično – novoletna lokacija

Elegantna božično – novoletna lokacija

Antiq Palace Hotel & Spa. Prestižno obnovljena meščanska hiša iz 16. stoletja. Ambient za posebne dogodke v srcu Ljubljane.

Vse, ki iščejo posebno lokacijo za poslovna novoletna srečanja, vabimo k ogledu meščanskega bisera preurejenega v Antiq Palace Hotel & Spa. Elegantna historična posest iz 16. stoletja ponuja edinstven ambient in ravno pravo mero zasebnosti.


Antiq Palace Hotel & Spa je član ekskluzivnih hotelskih zbirk 'Small Luxury Hotels of the World' in 'Historic Hotels of Europe'. Poleg butičnega ambienta hotel slovi po vrhunskih storitvah. Dogodke lahko oplemeniti nadstandardna kulinarika Jezeršek cateringa.


Meščanska vila na centralni lokaciji v središču Ljubljane nudi v svojem pritličju v uporabo konferenčno dvorano (106 m2, 4 m visoki stropovi, čarobni ambient), zasebni salon s kaminom in barom, dve lastni dvorišči. Skupno je za sprejeme na voljo 395 m2 zunanjih in notranjih površin.


Lokacija je idealna za večerne stoječe-sedeče zabave za do 60 gostov in za cocktail sprejeme z živo glasbo ali DJ-em za do 100 oseb. Dogodki se krojijo po meri naročnika.


Povpraševanja so dobrodošla prek sales@antiqpalace.com, t: 08 38 96700 ali gostinstvo@jezersek.si, t: 01/361 94 21.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se