Pojdi na glavno vsebino

Dinner in the Sky spet v Ljubljani

Dinner in the Sky spet v Ljubljani

Po uspešni izvedbi v maju se Dinner in the Sky v Ljubljano spet vrača oktobra! Ljubljano v zraku lahko spet okusite med 2. in 6. oktobrom 2015!

Organizator Dinner in the Sky bo v sodelovanju z ekipo Jezeršek cateringa oktobra 2015 v središču Ljubljane ponovil nepozabni dogodek Taste Ljubljana from the Sky. V maju smo namreč v višave nad Kongresnim trgom ponesli več kot 1.300 gostov!

Rezervacije za oktobrski dogodek so že na voljo. Predlagamo zgodnje rezervacije, saj se določeni termini zelo hitro polnijo. Predvsem to velja za podjetja, ki bi za svoje goste želela zakupiti celotno omizje.

Dinner in the Sky je edinstvena priložnost, da običajen obrok ali sestanek spremenite v čarobno gurmansko doživetje z osupljivim razgledom na Ljubljano in njeno okolico. Kar 200 tonsko avtodvigalo bo vsako uro na Kongresnem trgu dvignilo veliko jedilno mizo za 22 oseb, kjer bodo gostje lahko uživali v družbi odlične hrane in žlahtne kapljice. Med dvigom na 50 m višine bo ekipa treh Jezerškovih kuharjev in natakarjev postregla z izbranim menijem in gostom pričarala nepozabno izkušnjo v zraku.
Dinner in the Sky predstavlja zelo lepo darilo za naše najdražje ali pa zelo edinstveno vabilo za izbrane poslovne partnerje. Možen je tudi zakup celotnega dviga.


Več na: www.jezersek.si ali 01/361 94 13.

 

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se