Pojdi na glavno vsebino

Akademija Jezeršek

Akademija Jezeršek

Ob koncu leta 2012 je luč sveta ugledala nova ponudba podjetja Jezeršek – Akademija Jezeršek. Tokrat vam predstavljamo, kakšna je vizija akademije in kaj ponuja obiskovalcem!

Projekt je v naših glavah zorel že dolgo. Željo po poučevanju in prenašanju znanja na tiste vedoželjne imamo Jezerškovi tako rekoč v krvi – Franci in Sonja, začetnika in ustanovitelja podjetja, sta bila na začetku kariere profesorja na gostinski šoli v Ljubljani, kjer sta se tudi spoznala.

Akademija Jezeršek je namenjena ljubiteljem dobrega, ki iščejo kreativno v življenju. Na Akademiji lahko poiščejo sebi primerno kulinarično doživetje in, kar je najpomembneje; v nasprotju z drugimi akademijami se na Akademiji Jezeršek zabavamo! Dobrodošli vsi tisti, ki s strahom pričakujete tasta in taščo na kosilu ali pa ste že zdavnaj obupali nad tem, da bi kdaj sami zamesili kruh ... ali pa skuhali kosilo s tremi hodi ... da ne govorimo o peki potice.

Dobrodošli pa tudi vsi tisti, ki ste daleč naokoli poznani po svojih kuharskih veščinah, pa vseeno dan pred napovedano večerjo zelo slabo spite, priprava kosila pa vam vzame cel dan; kako tudi ne, boste rekli, »priprava takšnih kulinaričnih specialitet pač traja ...« 

Se strinjamo z vami, naj vam pa ob tem zaupamo še tiste male skrivnosti, zaradi katerih bo priprava potekala hitreje, kosilo pa bo tudi za vas takšna sprostitev, kot za tiste, ki si že samo ob misli na kulinarično popoldne pri vas oblizujejo prste.

Vabljeni! Pridružite se nam na Akademiji Jezeršek. 

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se