Pojdi na glavno vsebino

20 Jezerškovih na 20. ljubljanskem maratonu

20 Jezerškovih na 20. ljubljanskem maratonu

Šport nam je očitno zlezel pod kožo. Presenetljivo je letos povezal našo najštevilčnejšo ekipo doslej.

Jubilejna ljubljanska športna prireditev si konec oktobra vsekakor zasluži našo pozornost. Naši sodelavci so idejo vzeli resno.

Kljub številnim metrom in kilometrom, ki jih naredijo že med službo, tekaška pripravljenost ni bila nikoli samoumevna. Zato si kljub polnim urnikom radi vzamejo čas za priprave na ljubljansko tekaško preizkušnjo. Če je le možno, enkrat na teden tudi skupaj. Tudi v tem pogledu naša ekipa letos izstopa. Pripravljamo se na 10 in 21 kilometrski preizkušnji.

Tek ima za nas povezovalno vlogo, saj treninge planiramo na vseh treh naših lokacijah. V Sori pri Medvodah, na Zgornjem Brniku in na Bledu. Poleg tega poživi naše službene teme, ki se hočeš nočeš vrtijo večinoma okrog hrane. Zaradi zdravstvenih atributov in številnih pozitivnih doživetij je šport pri nas na pomembnem mestu in mu namenjamo veliko spoštovanja in pozornosti.

Uspešnemu tekaškemu nastopu koristijo raznolike športne aktivnosti. V galeriji si lahko pogledate naše (fotografije so amaterske). Veseli bomo, če nas boste med tekom prepoznali in navijali za nas! :)

Team Jezeršek

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Zanimivo

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se