Pojdi na glavno vsebino

Svetovni SLADOLEDNI indeks

Svetovni SLADOLEDNI indeks

Katera kongresna destinacija ima najboljši sladoled? Dvor Jezeršek tekmuje z Anino poslastico 'Nagajive marelice'! Glasujte za nas!

SoolNua Svetovni SLADOLEDNI Indeks (#WorldICECREAMIndex) je bil ustanovljen z namenom odkrivanja in izbora najboljših ponudnikov SLADOLEDA v različnih destinacijah sveta, ki jih lahko okušajo tudi poslovni gostje (udeleženci kongresov, konferenc in ostalih srečanj v Sloveniji).

Kako lahko sodelujete?
Oddajte svoj glas na spletni strani: SOOLNUA

S to kampanjo si podjetje SoolNua želi poiskati najboljše SLADOLEDNE destinacije na svetu, zato smo na Dvoru Jezeršek pripravili kandidaturo z izjemnim osrednjim okusom 'Nagajive marelice'. Sladoled je kreacija Ane Šušteršič, kreativne vodje kulinarike, ki rada uporablja sestavine lokalnega izvora in končnemu produktu doda kakšno neobičajen dodatek. Zmrzlino je tokrat pripravila iz marelic, ker so zgodnje poletno sadje s svežo in pomirjajočo aromo. Marelice pomlajujejo in varujejo naše telo in duha.

Sezonske dobrine navdihujejo Ano, da pripravlja vedno sveže sladoledne okuse za gostilno Dvor Jezeršek ali za namene cateringa. Od orehovega sladoleda jeseni, cimetovega pozimi, vanilijevega v času posta, špargljevega spomladi do bezgovega sorbeta poleti. Vedno izjemnih okusov.

Vabimo vas, da glasujete za nas in pomagate pri promociji Slovenije in njene kulinarike v svetu!

Zaključek glasovanja je 1. septembra 2015.

Več informacij:
Kristina Jurjevec, kristina@jezersek.si, 01/361 94 13

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Recept meseca

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se