Pojdi na glavno vsebino

Postna dobrota

Postna dobrota

V kolikor svoje dame za 8. marec ne boste pripeljali na Dvoru Jezeršek, ji lahko poslastico pripravite tudi doma. Prilagamo recept ...

POST NA DVORU JEZERŠEK
V postnem času smo pripravili lahke jedi, ki nam bodo polepšale prihod pomladi. Hišne pirine testenine s sirarsko skuto in pestom sušenega paradižnika na rakovi kremi si lahko na Dvoru Jezeršek privoščite do Velike noči.

Da si boste predlagane dobrote lažje ustvarili tudi doma, vam v priponkah prilagamo recept za Hišne žličnike trikolore. Te simpatične testenine lahko postrežete tudi ob gobovem raguju s timijanom.

Avtor recepta je Ana Šušteršič, Jezeršek gostinstvo. Poslikave so nastale po Anini zasnovi in so delo Tomaža Langusa.

Kontakt:
T: 01/361 94 21
E: gostinstvo@jezersek.si

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Recept meseca

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se