Pojdi na glavno vsebino

1000 udeležencev na Akademiji Jezeršek

1000 udeležencev na Akademiji Jezeršek

Kdo še ni bil na kulinaričnem tečaju? Jezerškovi imamo poučevanje kuharskih veščin že v krvi.

Eno leto že ponosno odpiramo vrata naše kuhinje na Dvoru Jezeršek vsem, ki bi radi izboljšali svoje kulinarične vrline. Kljub temu, da je na delavnici skupaj povprečno samo 10-15 udeležencev, se je številka tečajnikov povzpela že nad tisoč.

Peka kruha, Prigrizki in finger food, Meso – od izbire do priprave, Cup Cakes, Testenine in rižote, Enostavno zabavno, Sladkorna dekoracija, Okusi sveta – sushi, Sirarska tradicija, Vino – pijača doživetij, Otroška kuharska delavnica, Potice in Velikonočne jedi, Jedi na žlico … so le nekatere od številnih kuharskih delavnic, ki jih vodijo Jezerškovi kuharski mojstri.

Akademija Jezeršek je projekt, ki je v naših glavah zorel zelo dolgo. Željo po poučevanju in prenašanju znanja na tiste vedoželjne imamo Jezerškovi tako rekoč v krvi - Franci in Sonja, začetnika in ustanovitelja našega podjetja, podjetja Jezeršek gostinstvo, sta se spoznala prav v šoli: Sonja je bila namreč Francijeva učenka na gostinski šoli.

Skupaj sta ustvarila uspešno gostinsko podjetje z najdaljšo, več kot 30-letno tradicijo na področju cateringa v Sloveniji, zgradila Hišo kulinarike Jezeršek, ki se ji je leta 2007 pridružil mlajši, pa vendar starejši, Dvor Jezeršek.

Z odprtjem Dvora Jezeršek pa so želje po izobraževanju in širjenju našega znanja dobile tudi prostorski kontekst. Na Dvoru imamo namreč kar dve kuhinji in ena, tista restavracijska, je kot nalašč za kulinarične delavnice in doživetja, ki jih z velikim veseljem delimo z vami.

Akademija Jezeršek je pravi odgovor za vse, ki se želijo naučiti nečesa novega, najti nove, inovativne ideje in poskusiti odlično kulinariko.

Preberite si več o naših kulinaričnih programih, udeležite se strokovnega izobraževanja ali pa šefu v službi prišepnite o naših team building delavnicah.

Pridružite se nam na kulinaričnem doživetju in odkrijte Akademijo Jezeršek!
http://www.jezersek.si/akademija/ 

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Recept meseca

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se