Pojdi na glavno vsebino

“Zato imamo pa Primoža!”

“Zato imamo pa Primoža!”

Primož Križnar je tisti, ki si zagotovo zasluži več kot le članek v rubriki družina. Je eden od sodelavcev z najdaljšim stažem v podjetju in kar je pomembneje, eden tistih z največjim zaupanjem sodelavcev, vodstva in strank.

Ko smo Jezerškovi fantje iz šole nosili ocene, so bili rdeči komentarji pod oceno pogosto podobni. Površnost…! Ko je mama Sonja hodila na govorilne ure, je vedno znova poslušala: “Saj ne bi bilo tako slabo, ko bi bil le malo bolj natančen…”

Kljub temu, da smo Jezerškovi fantje razvili druge vrline kot je podjetnost in organizacija dela, nam ne-natančnost in površnost še vedno povzroča preglavice. In če nam danes kdo očita te slabosti, običajno vsi v en glas zakličemo: “Zato imamo pa Primoža!” Primož Križnar je tisti, ki si zagotovo zasluži več kot le članek v rubriki družina. Je eden od sodelavcev z najdaljšim stažem v podjetju in kar je pomembneje, je eden tistih z največjim zaupanjem sodelavcev, vodstva in strank. Zasluženo!

Pri Jezerškovih se je Primož prvič pojavil kot dijak gostinstva, ki je želel opraviti obvezno prakso. Nekako ga je pot zanesla v garažo stanovanjske hiše Francija in Sonje Jezeršek, ko so bile še vedno glavne malice, catering dogodki pa so bili še izjema. Danes je Primož vodja prodaje in načrtovanja dogodkov. In tako je Primož postal naš! Jezerškov.

Danes je malo takšnih, ki ostanejo zvesti enemu podjetju vse od dijaške prakse in še tisti z leti izgubijo iniciativo, veselje do dela in ostanejo ujeti v svet enega podjetja. Primož je nasprotje tega. Je eden najbolj razgledanih in svetovljanskih oseb v podjetju, pozna sodobne trende in je pogosto (preveč) kritičen do sebe in sodelavcev.

'Preveč' je tisti del, katerega mu sodelavci največkrat očitamo. Ko se Primož pojavi na dogodkih, so tako vodje dogodkov kot natakarji vedno znova pod pritiskom njegovih kritičnih oči in besed. Temu lahko rečemo “slabost”, vseeno pa si moramo priznati, da bi bili brez Primoževe “slabosti” prepogosto površni in bi pozabili na detajle.

In tako vsi v en glas zakličemo: “Zato imamo pa Primoža!”

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se