Pojdi na glavno vsebino

Vid Srpak, kralj šmorna!

Vid Srpak, kralj šmorna!

Kulinarični recept se lahko hitro ponaredi, pridne roke za izdelkom pa zelo težko ... Vse, ki ste spoznali Vida na Odprti kuhni ali Jezerškovi decembrski stojnici, zagotovo zanima, zakaj se Vid pridno uči italijanščine ...

 

Ko razmišljam o tem, koga izpostaviti v novi objavi rubrike 'Družina', skušam vedno pogledati v aktualno dogajanje in razmisliti, kdo v naši družini sodelavcev, dobaviteljev in partnerjev, je v zadnjem času na takšen ali drugačen način opozoril naše. Konec tega tedna bomo Jezerškovi odprli novo stran v zgodovini velikih projektov, ko bomo 500 kilometrov od doma začeli polletni projekt in skrbeli za kulinarično ponudbo Slovenije na svetovnem dogodku leta - EXPO 2015 v Milanu. Tam bo glavni Vid Srpak, med sodelavci znan pod nazivom Kralj šmorna! Vas zanima zakaj?

Vid je še eden od mnogih “Štajercev” v našem kolektivu. Kot študent Višje šole za gostinstvo Maribor je pri Jezerškovih začel pomagati na nekaterih večjih catering dogodkih, kjer smo kmalu spoznali kvalitete njegovega dela. Pomembno vlogo je imel tudi pri naši uspešni izvedbi projekta EuroBasket 2013. V prvem tekmovalnem delu je bil vodja lokacije v dvorani Koper, v drugem tekmovalnem delu pa vodja sektorja znotraj oddelka VIP lož na lokaciji Stožice.

Vsak ima prednosti in slabosti in pomembno je poznati oboje. Zelo kmalu smo ugotovili, da je Vid dober prodajalec, odličen v komunikaciji s strankami in vedno nasmejan. Poleg tega vsak dan po zaključenem delu razmišlja, kaj jutri narediti drugače, da bo delo bolj uspešno in stranke bolj zadovoljne. Ko smo pred leti razmišljali, koga angažirati za delo na novoletni stojnici v centru Ljubljane, nam je seveda hitro na misel prišel naš Vid.

Izkazalo se je, da je bila to dobra poteza, saj so se stranke vračale in bile vedno znova vesele, ko so lahko poklepetale s simpatičnim Vidom. Novoletni stojnici je sledila sezona Odprte kuhne in tam je Vid dokončno pokazal vse svoje sposobnosti, ko je vsak petek, ne glede na vreme in temperature, pekel šmorn, se smejal in osrečeval ljubitelje Jezerškovega šmorna. Postal je maskota naše stojnice in eden od stalnih obrazov Odprte kuhne. Nedavno smo mu sodelavci po enem od rekordnih petkov nadeli mogočen naziv: Vid je postal večni kralj Jezerškovega šmorna!

Vsak december in vsak petek poletja je Vid nabiral izkušnje in razmišljal, kako izboljšati kvaliteto, organizacijo dela in prodajo. Počasi in vztrajno je Vid napredoval tudi pri svojem delu saj se mu je ponudila velika priložnost - EXPO 2015! Vid bo skupaj z ekipo osmih sodelavcev in podporo celotnega podjetja Jezeršek Catering kar 180 dni skrbel za kulinarično ponudbo slovenskega paviljona v središču dogajanja tega odmevnega dogodka, ki ga bo obiskalo kar 20 milijonov obiskovalcev.

Kralj šmorna, želimo ti veliko lepega vremena in uspeha na Expu 2015!

Martin Jezeršek

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se