Pojdi na glavno vsebino

Tomaž Ambrožič

Tomaž Ambrožič

Ko Jezerškove srečate ob boku Tomaža, ste zagotovo priča novi športni spletki.

Tomaž Ambrožič je obraz, ki stoji za največjimi imeni in blagovnimi znamkami v športnem marketingu v Sloveniji. Izkušen strokovnjak v športnem komuniciranju vodi marketinško agencijo SV-RSA Slovenija. Z izbrano ekipo izkušenih strokovnjakov svetuje, vodi in izvaja številne športne dogodke in aktivnosti. SV-RSA je prva agencija, ki je koncept sponzorstva kot donacije spremenila ter ga v praksi aplicirala kot strateško marketinško orodje.

»Zagrizen nogometni navijač je v mladosti že dvakrat potoval okrog sveta ... V času EuroBasketa 2013 je shujšal kar nekaj kilogramov. Bil je edini, za katerega me je skrbelo, če bo fizično in psihično zdržal. Zaradi delovne obremenjenosti namreč. V šali pa velikokrat rečem, da je na projektih, kjer sodelujemo, edini, ki prinaša denar. Vsi ostali ga samo trošimo,« pravi o Tomažu Jure Jezeršek.

Poleg navijaške tradicije Tomaž tudi spodbuja dvig nivoja hospitality programov, kar je glavna skupna točka z Jezerškovimi. Z Juretom sta namreč uspešno soustvarila največji športni dogodek v zgodovini Slovenije, EuroBasket 2013. Tomaž je prevzel funkcijo vodje marketinga, TV pravic in hospitalityja.

Vsako leto novembra Tomaž v Slovenijo pripelje najboljše svetovne športnike in športne strokovnjake v okviru SPORTO konference, ki jo v Portorožu organizira SV-RSA. S slednjo so marketingu in sponzorstvom v športu vdahnili novo dimenzijo strokovnosti.

Tomaža lahko vedno kontaktirate, ko potrebujete nasvet ali pomoč pri organizaciji in upravljanju s športnimi dogodki, izvedbi hospitality aktivnosti, storitvah oglaševanja v športu ali pri medijskih pravicah. Večinoma ga lahko srečate na vseh večjih slovenskih in mednarodnih športnih dogodkih, in sicer v izbrani družbi Tine Maze, Gorana Ivaniševića, Dejana Zavca, Maria Mandžukića in drugih.

Kontakt: www.sv-rsa.si

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se