Pojdi na glavno vsebino

Primož Plešec

Primož Plešec

Rubrika Družina Jezeršek je posvečena prav temu - naši družini, ki je velika. Del družine so tudi naši prijatelji, sodelavci, partnerji (osebni in poslovni), dobavitelji in še kdo. Še najbolj družinskemu je podobno naše razmerje s sodelavci, zato tokrat predstavljamo sodelavca Primoža Plešca – pri nas odgovornega za transport in skladišča.

 
 
 
O Primožu pišemo, ker je mesec maj njegov mesec. Praznuje rojstni dan, so-organizira Slovenski dan na Grobniku in se aktivno pripravlja na Festival kranjske klobase.
 
Primož tudi ni samo sodelavec, je tudi dolgoletni prijatelj Jezerškovih fantov. Ko smo še kuhali malice v domači garaži, je Primož “gor rastel” v družbi Luka in Jureta Jezerška in drugih otrok iz sosednjih hiš v Sori. Družba teh prijateljev se danes pogosto nostalgično spominja časa odraščanja in s ponosom se lahko pohvalijo, da je njihova najstniška zapuščina vidna še danes. Bili so folkloristi, organizirali so dramske predstave, mnoge zabave, na noge so postavili Športno društvo Sora in z njim povezane dogodke kot je Slovenski dan na Grobniku in Pomežik luni in Festival kranjske klobase. 
 
Kljub temu, da Primož (za prijatelje kar Plešec) navzven deluje nekoliko sramežljiv in običajen fant, pa se tisti, ki ga dobro poznajo, s tem nikakor ne strinjajo. Plešec ni nikoli ni le eden od. Bil je in je srce skupine Šuti Band, pobudnik najboljših in najbolj divjih zabav, DJ, glavni komik, predsednik Športnega društva Sora, danes glavni organizator Festivala kranjske klobase in drugi človek največjega motorističnega dogodka pri nas - Slovenskega dne na Grobniku. To je naš Plešec. 
 
Pri nas je Primož začel pomagati že kot srednješolec Srednje lesne šole v Škofji Loki in se pri nas kmalu po koncu šole tudi zaposlil. Kljub temu, da ni gostinec, se očitno pri nas dobro počuti. Del družine je že dolgo. V dobrih in slabih časih, videl je vrhunce, pozna pa tudi vse slabosti sodelavcev, tistih na vrhu piramide in tistih nekje nižje. Tudi mi poznamo vse njegove slabosti. A kot se za družino spodobi, držimo skupaj. Zato smo izredno ponosni na našo družino in na tiste sodelavce, ki z nami ostajajo tudi v kriznih časih. Ponosni smo tudi na našega Plešca.
 
 

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se