Pojdi na glavno vsebino

Praznični december pri Jezerških

Praznični december pri Jezerških

»Decembrska srečanja so v letošnjem letu zagotovo bolj pomembna kot kadarkoli«, pravijo Jezerški. V prazničnem času se bodo spomnili tako na otroke zaposlenih in redno zaposlene, kot tudi na vse honorarne delavce s katerimi sodelujejo. Kot je že v navadi, zabave, dobre hrane in pijače ne bo manjkalo!

V podjetju Jezeršek se zavedajo pomembnosti druženja in povezovanja, zato vsako leto organizirajo več srečanj z zaposlenimi. Letos bodo praznični december pričeli z Miklavževanjem, kjer bodo na svoj račun prišli predvsem otroci zaposlenih. Odrasli se bodo poveselili med božičem in novim letom, ko bodo Jezerški za vse svoje redno zaposlene delavce organizirali zdaj že tradicionalno prednovoletno srečanje. Praznovanje navadno poteka v gostilni na Šmarni gori in vključuje zabavni program, ki vse prisotne nasmeje do solz. Vsako leto se zabavajo ob skečih, zaigranih resničnostnih šovih, šalah na račun dogodivščin, ki so jih skupaj doživeli med letom, in seveda ob srečelovu, ki ga vedno skrbno pripravi Mojca.

Srečanja pa se pri Jezerških nikoli ne končajo z decembrom. Skok v novo leto prinaša nove priložnosti in izzive. Tako se v začetku novega leta srečajo tudi z vsemi honorarnimi delavci na pravem »žuru«, kjer nikoli ne manjka dobre hrane, pijače, žive glasbe in plesa.

In tako bo tudi letos!

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se