Pojdi na glavno vsebino

Miro Hribar & Tomaž Krušič

Miro Hribar & Tomaž Krušič

Vas zanima, kdo nam v poslu najbolj 'kravžla živčke'? Izglasovali smo Mirota in Tomaža iz agencije Intours. Njun klic se ponavadi začne takole: "Tokrat pa imamo klienta, ki želi nekaj povsem drugačnega! Do jutri!"

Največ inovativnosti, prestiža in visokih kulinaričnih zahtev pri catering storitvah zahtevajo večinoma tuji korporativni naročniki. V tem segmentu z roko v roki hodimo tudi s podjetjem Intours, ki ga že vrsto let in vsebolj uspešno vodita Miro Hribar in Tomaž Krušič. V težki tekmi z drugimi svetovnimi destinacijami in agenti zmagujeta z visokimi standardi storitev.
 
Pozitiven pristop, izkušnje, stil, aktualnost in sproščenost izžarevata vedno, ko se srečamo. Te iste vrline so tudi njune stalne spremljevalke v poslu, kjer je njuno vodilo kvaliteta. Težko dobljene posle pridobivata v tujini na podlagi dolgoletnih izkušenj in referenc.
 
Intours je agencija, ki se ukvarja s kongresnim in incoming turizmom. Kliente s celega sveta nagovarja k izboru Slovenije in Hrvaške za cilj svojega poslovnega potovanja ali oddiha. V zadnjih letih se je Intours visoko specializiral za incentive programe, katerih naročniki so najuspešnejša mednarodna podjetja. Eden ključnih elementov takih programov je tudi kulinarično doživetje, zaradi česa Miro in Tomaž od nas zahtevata vedno nove ideje, raznolike tematske koncepte in obvezno visoko kvalitetne specialitete in storitve. Skupaj izboljšujemo že znane lokacije in odkrivamo nove ter kreiramo klientu po meri narejena doživetja.
 
Miro in Tomaž sta velika ambasadorja Slovenije, saj v tujini s srcem, iskreno in z veliko zagnanostjo predstavljata Slovenijo kot potencialno incentive in kongresno destinacijo. Tam namreč v hudi konkurenci tekmujeta najprej s svojo destinacijo in šele v zadnji fazi s podjetjem. Od uspešnosti njune agencije je odvisna tudi uspešnost številnih drugih slovenskih podjetij (od letalskega prevoznika, do hotelirjev, gostincev in taksistov ...). Rezultati njunega dela pa bi bili še boljši, če bi njihovim prodajnim pobudam večkrat prisluhnile še državne intitucije zadolžene za ta segment gospodarstva.

Draga prijatelja, želimo vama uspešno jesensko sezono in kmalu priložnost, da nazdravimo!

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se