Pojdi na glavno vsebino

LOC EuroBasket 2013

LOC EuroBasket 2013

Vas zanima komu gredo zasluge za uspešno izpeljan zgodovinski športni dogodek EuroBasket 2013? Glede na količino skupno preživetega časa v septembru, smo jih z lahkoto šteli za del naše družine.

Lokalni organizacijski komite, pod taktirko direktorja Aleša Križnarja, je bil ustanovljen za določen čas in z namenom uspešne izvedbe največjega športnega dogodka v Sloveniji. Ekipa ni bila sestavljena le iz 'uradnikov' nacionalne športne zveze ampak iz strokovnjakov posameznih podjetij, ki so bila izbrana kot podizvajalci prvenstva. To je pomenilo, da se sicer posamezniki niso vsi poznali iz skupnih delovnih okolij, ampak so k projektu pristopili direktno s svojimi specializiranimi znanji.

Glede na številne skupne aktivnosti in sestanke je imelo vodstvo dolžnost, da vzpostavi ekipni duh in spodbuja uspešno vodenje posameznih segmentov projekta. Tedensko se je tako srečevalo 25 oseb iz kar 15 podjetij. Jezeršek gostinstvo d.o.o. je zastopal poslovni direktor Jure Jezeršek. Druge člane lahko še vedno spoznamo na uradni spletni strani dogodka: www.eurobasket2013.org.


Kljub nadstandardni obremenjenosti, je ekipa vzpostavila spoštljivo in prijateljsko vzdušje, ki je zdržalo do pričetka in se še okrepilo med izvedbo EuroBasketa 2013. Stranskemu opazovalcu je bila prikazana podoba uspešne in usklajene ekipe. Rezultati posledično niso izostali in člani lokalnega organizacijskega komiteja še vedno zasluženo prejemajo priznanja in čestitke domače in mednarodne javnosti.


Izrekamo čestitke za nepozabni EuroBasket 2013 in vsem želimo uspešno poslovno pot tudi v prihodnje!

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se