Pojdi na glavno vsebino

Kristina Jurjevec

Kristina Jurjevec

Pri Jezerškovih za kvaliteto produktov skrbijo večinoma moški. Dekleta pa jim dodajo nepogrešljivo pentljo. Kristina je ena od njih.

Pred le dvemi leti smo v podjetju Jezeršek d.o.o. ustanovili oddelek marketinga in vajeti tega prepustili Kristini. Konec preteklega meseca pa smo se med vsemi slovenskimi podjetji uvrstili med 5 finalistov laskave nagrade za Marketinško odličnost 2015 v kategoriji malih in srednje velikih B2B podjetij. Za piko na i to nagrado podeljujejo marketinški strokovnjaki Društva za marketing Slovenije. Kdo drug kot Kristina Jurjevec si zasluži, da le njej posvetimo tokratno številko naše rubrike Družina.

Naše prijateljstvo s Kristino je seveda daljše od dveh let. Že prej smo sodelovali kot stanovski kolegi Kongresnega urada Slovenije, kjer je Kristina skrbela za vrsto dogodkov in aktivnosti. Poznali smo jo kot vedno nasmejano in pozitivno in prav to nas je pripeljalo do ideje o tesnejšem sodelovanju. Tako je Kristina spomladi 2013 postala del naše družine sodelavcev in prijateljev.

Skupaj s Kristino smo začrtali smernice trženja našega podjetja in se jih držali. Ko Kristina poudari, da ustvarjamo kreativne kulinarične rešitve, to tudi resno misli in to se dokazuje skozi številne projekte, pri snovanju katerih pomembno vlogo igra sama. Vedno znova se spomnim, kako je Kristina samoiniciativno pristopila k organizatorju dogodkov Dinner in the sky v tem delu Evrope, mu predstavila naše podjetje in željo po sodelovanju. Posledično smo postali partner dogodka Dinner in the sky v Sloveniji in na Hrvaškem. Marsikateri tržnik bi najprej povedal, da to ni delo marketinga, temveč prodaje in da se s tem ne bo ukvarjal.

Kristino smo spoznali tudi kot športnico, ki je predana teku in se vsako leto udeleži tekaških dogodkov. Je tudi tista, ki nas vzpodbuja pri kolektivni udeležbi na Ljubljanskem maratonu in tista, ki vedno zagovarja, da na “sindikalnih izletih” skušamo vključiti tudi aktivnosti. Saj veste, gostinci bi radi le dobro jedli in pili, Kristina pa poskrbi tudi za ogrevanje pred tem.

 

Martin Jezeršek

 

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se