Pojdi na glavno vsebino

Hrvoje Perić

Hrvoje Perić

Čas je, da vam predstavimo glavo naše družine na Hrvaškem. Za svež veter iz Zagreba je poskrbel direktor SORA Catering by Catering Klub književnika, Hrvoje Perić!

Hrvoje Perić je direktor hrvaškega podjetja, ki predstavlja in izvaja catering storitve pod mednarodno tržno znamko podjetja Jezeršek - SORA Catering by Catering Klub Književnika. Tako postaja Hrvoje Perić član velike družine, o kateri smo že pogosto pisali.

Kako, da so se Jezerškovi in Hrvoje povezali in združili v eno podjetje? Ker v naključja ni za verjeti, recimo temu usoda. Kmalu po predstavitvi znamke Sora Catering in po predstavitvi strategije internacionalizacije podjetja v Zagrebu je Martinu Jezeršku zazvonil telefon. Klical ga je Hrvoje in ker se je Martin čez nekaj dni po naklučju mudil v Zagrebu, sta se dogovorila za sestanek. Sestanek se je prevesil v kosilo in kozarec vina, beseda je tekla o tem in o onem in rodila se je želja po sodelovanju. Že po prvem sestanku sta oba slutila, da bi to lahko postala zanimiva zgodba. Ob začetku leta 2014 je želja postala realnost.

Hrvoje ni nov obraz na področju gostinstva. Od leta 2007 že vodi podjetje Catering Klub Književnika, ki ima bogato zgodovino in nemalo izkušenj. Klub Književnika je manjše catering podjetje v Zagrebu, ki si je ustvarilo sloves po kvalitetni hrani in prijaznem osebju. Ime Klub Književnika in zgodovina podjetja je močno povezana z znamenitim prostorom za dogodke z ekskluzivno lokacijo na glavnem mestnem trgu Bana Jelačića. Temu je sledila otvoritev restavracije Cuvee na prav tako slavni Tkalčićevi Ulici, ki jo TripAdvisor uvršča med najboljše 3 restavracije v Zagrebu.

 

Aktivnosti in kreativne kulinalirične rešitve Hrvoja in njegove ekipe lahko spremljate na spletnih straneh: www.soracatering.hr in www.facebook.com/SORACatering.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se