Pojdi na glavno vsebino

Franci Jezeršek prejel priznanje za življenjsko delo v gostinstvu

Franci Jezeršek prejel priznanje za življenjsko delo v gostinstvu

Na prvih Dnevih slovenskega turizma v Portorožu 9.12.2011 so na prireditvi, ki jo je preko malih ekranov spremljala celotna Slovenija, podelili priznanja najzaslužnejšim v turizmu. Obrtno podjetniška zbornica Slovenije s Sekcijo za gostinstvo in turizem je priznanje za življenjsko delo v gostinstvo podelila Francu Jezeršku.

Predajo nagrade so podeljevalci pospremili s slednjo obrazložitvijo: "Podjetje, ki je postalo najprej prvi, danes pa je vodilni ponudnik catering storitev v Sloveniji. Pod okriljem Hiše kulinarike Jezeršek je nastalo več projektov, ki so se osredotočili na promocijo avtentične slovenske kuhinje v tujini. Skozi njegovo šolo so šli mnogi rodovi kuharjev in natakarjev, saj je prav mentorstvu vseskozi posvečal veliko pozornosti. Franci Jezeršek je pred  štirim leti obnovil 240 let staro domačijo na Zgornjem Brniku, kjer je danes kulinarični center Okusiti Slovenijo, za ta podvig pa je bil nagrajen z zlatim sejalcem."

Franci pa je prejem nagrade komentiral na svoj način: "Bogastvo ni v denarju temveč v izkušnjah, sodelavcih, družini, prijateljih in gostih zaradi katerih sem ne samo bogat, temveč najbogatejši."

Ponosni smo na njegove dosežke!

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se