Pojdi na glavno vsebino

Danilo Steyer

Danilo Steyer

Rubrika Družina Jezeršek je posvečena prav temu - naši družini, ki je velika. Večja, kot si mislite. Jezerškovi namreč o družini razmišljamo široko. Del družine so tudi naši prijatelji, sodelavci, partnerji (osebni in poslovni), dobavitelji in še kdo. Tokrat govorimo o našem dobavitelju Danilu Steyerju, enemu od naših hišnih vinarjev, ki ima posebno mesto v veliki Jezerškovi družini.

Družina Steyer ni ena tistih, ki bi imela vinogradniško tradicijo zapisano že v DNK-ju pradedov. Prvi vinograd so kupili šele leta 1988, ko je bil Danilo srednješolec. Delo v vinogradu mu je postajalo zanimivo in šele ko je postal študent Biotehniške fakultete, se je prvič resneje soočil s pridelavo vina traminca, ki je danes postal zaščitni znak vin Steyer.

Kako je Danilo postal del družine Jezeršek? Predvsem s svojim karakterjem in s karakterjem njegovih vin. Danilo ni običajen vinogradnik, ki bi želel za vsako ceno preko svojega prodajnega agenta prodati vino, ki je “najboljše” in “najcenejše” hkrati. Stoji trdno na tleh in se zaveda, da se v poslu povrne kvaliteta brez odstopanja, vztrajnost brez nadležnih komercialistov in da se posel sklepa na vezeh dobrih odnosov in čistih računov. To nas povezuje, zato smo del iste družine.

Upamo si trditi, da je Danilo naš družinski vinar. Pokličemo ga, ko potrebujemo najboljše. Njegova vina pijemo ob posebnih priložnostih. Nedavno smo skupaj z Danilom pripravili posebno vino, s katerim Jezerškovi proslavljamo v mesecu oktobru, ob poroki Luka in njegove Aleksandre. Nastanek tega vina je posebna zgodba, ki je našo vez z Danilom še dodatno utrdila. Kakšna je ta zgodba? Za odgovor na to vprašanje potrebujemo kozarec Steyerjevega vina!

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se