Pojdi na glavno vsebino

Blaž Starman

Blaž Starman

Blaž Starman je že dolgo član Jezerškove družine, saj se nam je pridružil kot učenec na praksi, ostal kot del mlade ekipe hladne kuhinje in napredoval vse do šefa catering kuhinje v Sori!

Kot že tolikokrat napisano je rubrika družina namenjena naši veliki družini sodelavcev, prijateljev, dobaviteljev … Blaž Starman je že dolgo član te družine kot sodelavec in skozi dolga leta vedno bolj tudi kot prijatelj. Pridružil se nam je kot učenec na praksi, ostal kot del mlade ekipe hladne kuhinje in napredoval vse do šefa catering kuhinje v Sori!

Blaž je k Jezerškovim prišel kmalu, že pred otvoritvijo Hiše kulinarike Jezeršek. Prva leta je bil del danes že legendarne ekipe hladne kuhinje. Takrat pod vodstvom Ane Šušteršič je bila “hladna” vedno nekaj posebnega. Prvi so prihajali v službo, včasih že ob 4. uri zjutraj ali prej in zaključevali, ko smo ostali šele prišli v službo. Blaž je bil ponosen član ekipe hladne kuhinje in verjetno še danes malo težko prizna, da vodi tudi toplo kuhinjo.

Med mejnike svojega dela v hiši Jezeršek Blaž umešča tudi leto 2013, ko je s svojo veliko kuharsko ekipo v nekaj več kot dvajset dneh skuhal kar 75.000 obrokov za različne skupine gostov prvenstva EuroBasket 2013.

V vseh teh letih je Blaž pridobil ogromno izkušenj in se veliko naučil o vodenju in načrtovanju. Danes je Blaž ena od ključnih oseb podjetja in zelo cenjen sodelavec. Včasih mu očitamo, da njegov visok ton komunikacije ni primeren, a hkrati priznamo, da zna prevzeti odgovornost in stremeti h kvaliteti. Hkrati zna postaviti meje med zasebnim in službenim življenjem, še posebej takrat, ko se odpravi na njegov sanjski dopust, na Mali Lošinj.

Medtem je seveda ustvaril tudi družino in danes mu več kot vse pomeni žena Alenka in njuna otroka Tilen in Anja. Družini je Blaž zgradil tudi veliko hišo v Poljanski dolini, na katero je zelo ponosen in kamor se vsak dan po službi najraje vrača.

 

Kontakt: 01/361 94 21 ali kuhinja@jezersek.si

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se