Pojdi na glavno vsebino

Andrej Mis

Andrej Mis

Eleganten, stimulativen, skrivnosten, opojen, kvaliteten, kompleksen, energičen. Lastnosti koktajlov, ki jih rad meša, pritičejo tudi njemu, ko se suče na Dvoru Jezeršek.

Nasmejan obraz, ki vas pozdravi ob prihodu na Dvor Jezeršek, je najpogosteje Andrejev. Njegovi hitri koraki švigajo med mizami gostilne že od odprtja posesti leta 2007. Standardi strežbe se pri novih sodelavcih vedno krojijo po njegovih merilih. Kljub njegovi mladosti bo pozorno uho hitro opazilo njegovo bogato kulinarično in vinsko znanje in pozorno oko njegove dolgoletne izkušnje.

Pri lanskem edinstvenem projektu EuroBasket 2013 je bila Andreju zaupana naloga vodenja cateringa na VIP ringu v dvorani Stožice, potem ko je v predtekmovanju uspešno vodil VIP gostinstvo/hospitality v dvorani na Jesenicah. V dvorani Stožice je Andrej vodil strežno osebje Jezeršek Cateringa, ki je 10 dni zapored skrbelo za 49 VIP lož in super VIP. Svoje znanje, vrline in delovne navade je tako prenašal na 31 sodelavcev. Da prvenstva res ne bo nikoli pozabil, je poskrbela njegova žena, saj je rodila le tri dni po koncu prvenstva.

Andrej je tudi član Društva barmanov Slovenije. Njegov skriti adut je znanje mešanja pijač. Na 23. državnem prvenstvu (long drink) 2014 v Kranjski Gori je osvojil 3. mesto.

Njegovi bronasto nagrajeni Long drink:

SWEET ANGEL
30 ml Bacardi Superior rum
20 ml Xu Xu jagodni liker
20 ml Maraska Apricot
10 ml limetin sirup Riemerschmid
50 g sveži mango
70 ml Fructal Superior 100% sok rdeče sadje
Okras: Rezine manga, listi ananasa, koktajl češnja, meta

Izven delovnega okolja boste Andreja najlažje srečali med treningi teka na Brdu pri Kranju. Tek ga sprošča in mu prevetri misli, kar zagotovo pripomore, da je vedno pozitivno naravnan. To pozitivno energijo prenaša tudi na svojo ekipo, ki ga je na podlagi vseh že napisanih kvalitet postavila na prestol Dvora - kot vodjo gostilne.

Za več informacij smo na voljo prek e-pošte gostinstvo@jezersek.si ali telefona 01/361 94 21.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se