Pojdi na glavno vsebino

Visoko, višje, najvišje!

Visoko, višje, najvišje!

Le kdo bi si januarja 2015 upal napovedati tako razburljiv scenarij? Uspešna predpriprava v preteklem letu nam je napovedala polne roke dela, vendar ni dovoljevala posedanja križem rok.

VISOKO

Ferfud: Kot strela z neba nas je letos zadel FerFud. Tovornjaček z ulično prehrano je postal hit letošnjega poletja. FerFud je povsem nova kulinarična izkušnja, ki je na različnih lokacijah po Sloveniji ponujal fine grižljaje po fer ceni. Je tudi uresničitev sanj mladega, perspektivnega chefa Mitje in njegove desne roke Janeza pod mentorstvom mojstra Luke Jezerška in s podporo kakovostnih Hoferjevih sestavin. Sedemnajst različnih jedi, ki sta jih pripravljala Mitja in Janez, je bilo izpeljano iz tradicionalnih slovenskih receptur prilagojenih za strežbo na ulici. Med polletnim popotovanjem med 46 kraji v Sloveniji je naredil 13.391 kilometrov, sodeloval na 90 dogodkih in zaslužil 26.798,30 €, ki jih je podaril projektu Botrstvo.

Dinner in the Sky je letos Jezerškovim kuharskim mojstrom spodnesel tla pod nogami. Kar 4 izvedbe te mednarodne uspešnice so obogatile leto 2015. Izjemna zimska izvedba na Pokalu Vitranc, razprodani majski in oktobrski dvigi v Ljubljani in poletni dah jemajoči dvigi v Splitu na Hrvaškem.

Lucija Šušteršič: Jezerškovi ekipi se je letos pridružila mlada atletinja Lucija Šušteršič. Postali smo njen ponosni sponzor z namenom, da bi se lahko udeležila še več tekmovanj in nas še naprej razveseljevala z vrhunskimi rezultati v teku.

VIŠJE

Restavracija Blejski grad: Naše slovenske specialitete je v mednarodno družbo povzdignila Restavracija Blejski grad. Upravljanje restavracije na tem izjemnem kulturno-zgodovinskem spomeniku smo prevzeli v začetku leta 2015. Investicija v obnovo je presenetila naše poslovne načrte preteklega leta, ampak pravilno odločitev potrdila z vsakim mesecem.

EuroBasket 2015: Na podlagi dobrih rezultatov na preteklem evropskem prvenstvu v Ljubljani smo bili izbrani za izvedbo Corporate Hospitality pogostitve na EuroBasketu 2015 v Zagrebu. Ta 5-dnevni partnerski projekt pod našo blagovno znamko SORA Catering je odlično dopolnil športni vrhunec na Hrvaškem in požel veliko pozornosti v mednarodnem poslovnem okolju.

European Qualifiers & UEFA Champions League: Nogomet, vladar v športu, nam je letos kravžljal živce na kvalifikacijah slovenske reprezentance za evropsko prvenstvo (European Qualifiers) in navduševal v Zagrebu na treh izjemnih tekmah domačega kluba GNK Dinamo v evropski ligi prvakov (UEFA Champions League) proti Arsenalu, Olympiakosu in Bayern Münchnu. V Sloveniji je Jezerškova ekipa skrbela za pogostitev VIP gostov in gostov v segmentu Corporate Hospitality, v Zagrebu pa skupaj z našimi hrvaškimi sodelavci podjetja SORA Catering za VIP in Corporate Hospitality goste domačega kluba GNK Dinamo in za goste UEFE v VIP šotoru Champions Cluba.

NAJVIŠJE

EXPO 2015: V letu 2015 smo sodelovali na največjem dogodku na svetu na temo hrane. EXPO je razstava največjih svetovnih dosežkov, ki je bila tokrat v naši neposredni bližini. Na 200 hektarih na obrobju Milana se je predstavilo 145 držav sveta. Kar 22.200.000 obiskovalcev se je sprehodilo med paviljoni v obdobju pol leta. Naše gostinske storitve v paviljonu Slovenije so bile deležne številnih preizkušenj. Na Expu 2015 smo bili ena redkih držav, kjer je bilo osebje slovensko in hrana slovenskega porekla. Jezerškova ekipa je pol leta bivala v Milanu ob stalni podpori transporta, nabavne službe in kuharske predpriprave v Sloveniji. Na zunanji in notranji prodajni enoti paviljona Slovenije smo obiskovalcem nudili slovensko kavo, pivo in vina ter kulinariko primerno za uživanje na ulici (street food). Največ medijske pozornosti je pritegnila Blejska kremšnita, ki sta jih sledili gibanica in lePotica. Obiskovalci pa so se najpogosteje okrepčali s kranjsko klobaso in z Jezerškovim šmornom.

PIKA NA i
Uspešno leto 2015 je prijetna popotnica v novo poslovno leto. Jezerškovi se ga izredno veselimo.
Spomnili se bomo številnih nepozabnih doživetij, ki so nas z izkušnjami obogatila v zadnjih 35 letih. V letu 2016 načrtujemo številne praznične dni, ki bodo obeležili ta naš poslovni jubilej in se veselimo številnih prijateljev, ki se nam boste pridružili pri slavju!

V novo leto pa naj nas spremljajo ritmi pesmi skupine Martin Krpan :) Srečno!

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se