Pojdi na glavno vsebino

Visoko nad tlemi v Splitu

Visoko nad tlemi v Splitu

Jezeršek Catering je bil izbran za pogostitev na izjemnem dogodku Dinner in the Sky®, ki bo avgusta v Splitu.

V okviru ene najbolj ekstravagantnih restavracij na svetu po oceni revije Forbes se bo Jezerškova ekipa predstavila pod imenom SORA Catering v sodelovanju s svojim hrvaškim partnerjem.

Dinner in the Sky® Split bo poživil poletno vzdušje med 16. in 24. avgustom 2014. Centralna lokacija v bližini morja zagotavlja izjemno kulinarično doživetje za obiskovalce in prebivalce Splita. Dinner in the Sky® je edinstven dogodek namenjen vsem, ki želijo spremeniti običajni obrok v čarobni moment, ki bo na udeležence naredil nepozaben vtis.

Omizje z 22 gosti bo ekipa strokovnjakov dvignila na višino 50 metrov, kjer bodo gostje lahko uživali v svoji verjetno najbolj nenavadni kulinarični izkušnji. Jedi vedno pripravljajo najboljši lokalni kuharji, ki se izbranim dvigom pridružijo tudi osebno, strežejo jedi in delijo svoje vtise.

Kreativna kulinarična ekipa SORA Catering, ki bo avgusta del tega nepozabnega doživetja, vključuje visokokvalificirane strokovnjake s področja cateringa. Ekipni duh in medsebojno spoštovanje so najpomembnejše vrednote. Kuharski mojstri SORA Cateringa težijo h kvaliteti, inovativnosti in so pozorni na detajle. Strokovno osebje SORA Cateringa se ponaša z bogatimi izkušnjami in personaliziranimi storitvami. V Splitu bo skrbelo za vrhunsko izvedbo več tipov pogostitev, ki jih organizatorji imenujejo Brunch in the Sky®, Lunch in the Sky®, Champagne in the Sky®, Dinner in the Sky® in Cocktail in the Sky®.

Dinner in the Sky® je produkt, ki se ponaša z dvema zlatima praviloma: ekskluzivnost in varnost. Dovoljenje za izvedbo je organizator pridobil že v več kot 30 državah po svetu. V juniju so ga izvedli v Zagrebu s kuharji Hotela Westin (priložene fotografije).

Prijavite se lahko prek spletne strani dogodka Dinner in the Sky.

Za več informacij smo na voljo prek e-pošte gostinstvo@jezersek.si ali telefona 01/361 94 21.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se