Pojdi na glavno vsebino

Večerja na zajli

Večerja na zajli

NOVO! Doživite večerjo kot še nikoli doslej! Prijetna sprememba okolja, kulinarične specialitete, udoben ambient, fantastičen razgled in svež zrak. Ponujamo vam gourmet večerjo v kabinski žičnici Krvavec v osrčju Slovenskih Alp.

 

 

 

Restavraciji Dvor Jezeršek in Krištof pripravljata kulinarično doživetje s panoramskih razgledom na Kranj in ljubljansko kotlino v objemu Kamniško-Savinjskih Alp. Kabine Krvavške žičnice bodo spremenjene v male zasebne restavracije. Ustvari se posebno kulinarično okolje. Največ 4 osebe lahko uživajo večerjo s tremi hodi v svoji zasebni kabini. Večerja bo postrežena izmenično med dvema vožnjama navzgor in dvema navzdol.

Tretji vožnji sledi postanek na panoramski terasi zgornje postaje kabinske žičnice in sladko presenečenje. Gostje bodo lahko ob sončnem zahodu večer zaokrožili z druženjem in kozarcem vina.

Lokacija: Spodnja postaja kabinske žičnice Krvavec, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Kdaj: četrtek, 4.7.2013, ob 19ih
Cena: 44,90 € na osebo

Odlična ideja za posebne priložnosti. Možnost skupinskih rezervacij in popustov.
Prijave prek spleta www.jezersek.si/dogodki/ ali telefona 01/361 94 21. Za več informacij smo dosegljivi tudi na e-naslovu alja@jezersek.si.

Organizatorji:
Jezeršek, Kreativne kulinarične rešitve
Jezeršek gostinstvo se ponaša z več kot 30 let izkušenj na področju cateringa v mednarodnem okolju, inovativnostjo pri snovanju dogodkov ter po nepozabnih in brezhibno izpeljanih dogodkih. Sedež podjetja, Hiša kulinarike Jezeršek v Medvodah, sodi tudi med priljubljena prizorišča za organizacijo najrazličnejših prireditev in dogodkov s pogostitvami.
Posest Dvor Jezeršek na Zgornjem Brniku pod eno streho združuje gostilno Okusiti Slovenijo, hotel, konferenčne prostore in Akademijo Jezeršek. Lokalne in regionalne jedi se pripravljajo na sodoben in prefinjen način ter hkrati ohranjajo gastronomsko dediščino Slovenije.

Gostilna Krištof
Danes je gostilna Krištof orientirana predvsem v moderne kulinarične ideje, ki slonijo na prepletanju slovenske tradicije in svetovnih gurmanski novosti, celotna filozofija pa seveda temelji na sezonsko svežih sestavinah v kombinaciji s širokim izborom slovenskih in svetovnih vin. Krištofov vinski list tako obsega preko 150 vrst buteljčnih vin za enogastronomske poznavalce.

Krvavec
Rekreacijsko turistični center Krvavec – prijazen in nasmejan, se nahaja v občini Cerklje na Gorenjskem in je od glavnega mesta, Ljubljane, oddaljen le 25 km, od Kranja 17 km in od Bleda le 35 km. Krvavec je najbližje smučišče mednarodnemu letališču (Brnik, 8 km) v Evropi.
Poletni park Krvavec ponuja aktivna in zabavna doživetja in je namenjen družinam z otroci, mladim in individualnim športnikom. Širok spekter aktivnosti zajema plezalni pustolovski park, kolesarski park, spust z gorskimi go-karti, trampolin, spust z gorskimi skiroji, plezalni stolp, lokostrelstvo, slack line poligon, frizbi golf in spust s tubo.

Pokrovitelji: Damahaus & Koželj - hiša dobrih vin

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se