Pojdi na glavno vsebino

Večerja na zajli – doživetje leta

Večerja na zajli – doživetje leta

Dve vrhunski gorenjski gostilni sta združili moči in se lotili domiselnega projekta, ki deluje kot odlična promocija Gorenjske in Slovenije.

Na Krvavcu je živahno, tudi ko ga zapustijo smučarji ali se zapre letni park, saj kabine žičnice ponujajo prav posebno gurmansko doživetje. Večerja na zajli je plod druženja Jezerškovih fantov in Tomaža Bolke na naključnem dogodku. Ideja ni nova, saj podobne dogodke izvajajo tudi druge žičnice v tujini (Francija, Švica, Hong Kong ...). Izvedba pa je rezultat želje po sodelovanju gostilne Dvor Jezeršek na Zgornjem Brniku s smučiščem Krvavec in lokalno skupnostjo.

Prvi razpisani dogodek je bil letos julija. V prvem letu se je Večerje na zajli udeležilo prek 600 gostov. Po številnih uspešno izvedenih terminih v poletnem obdobju so bile izvedene že tri zimske različice z nadaljevanjem na Valentinovo.

Jedi, ki jih postreže Jezerškova ekipa in Krištofova sladica, niso znane v naprej. Menjajo se sezonsko ali priložnostno glede na naročnika. Kulinarika ni eksperimentalna ampak poudarja kvalitetne lokalne jedi. Obe ekipi kuharjev poskušata ugoditi raznolikemu spektru udeležencev, prehranskim posebnostim in tehničnim zahtevam ambienta.

V kabini lahko na enkrat večerjajo največ 4 osebe, zato je večerja namenjena predvsem parom, skupinam prijateljev, sodelavcev in družinam. Večerja na zajli je odlična ideja za posebne priložnosti ali darilo.

Za več informacij ali za prijavo na dogodek obiščite našo spletno stran:
http://www.jezersek.si/dogodki/vecerja-na-zajli.html

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se