Pojdi na glavno vsebino

TAMnjam

TAMnjam

V decembru se nam je pridružil nov družinski član, TAMnjam! Ne dvomimo, da ga čaka pestra prihodnost, glede na to, da se nam že zdaj zelo rad pridruži na catering dogodkih.

TAMnjam je tovorno vozilo, prirejeno za pripravo hrane na različnih lokacijah. V tujini tovrstna vozila imenujejo 'food truck'. Medtem ko bo TAMnjam v prihodnosti moč najti na stalnih lokacijah, ga trenutno lahko preizkusimo na individualnih dogodkih. Kot samostojno enoto za izdajo hrane na manjših dogodkih ali kot del večje pogostitve za na primer predjed ali kot polnočno okrepčilo.


TAMnjam je končno uresničena želja Luke Jezerška, ki ima z vozilom velike načrte. Gasilsko vozilo znamke TAM je bilo kupljeno z namenom, da se preuredi v mobilno kuhinjo, vendar že od začetka z namenom ohranitve njegove izvirne identitete. Želimo si, da bi vozilo še naprej ostalo slovenski ponos, zaradi česa smo tudi ohranili ime.


V decembru je TAMnjam sodeloval na 7 dogodkih v glavni ali stranski vlogi. Tako mu niso tuje novoletne zabave, rojstnodnevna praznovanja, incentive dogodki in poslovni sprejemi. V TAMnjamu se pripravlja ulična prehrana, ki je hitra, atraktivna in okusna.


V letu 2015 TAMnjamu napovedujemo veliko število prevoženih kilometrov in številne kulinarične poslastice. Če ga želite na svojem dogodku, si datum rezervirajte čim prej!


Kontakt: gostinstvo@jezersek.si, 01/361 94 21

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se