Pojdi na glavno vsebino

Svetovne nogometne zvezde v Ljubljani

Svetovne nogometne zvezde v Ljubljani

Mednarodno združenje nogometnih sindikatov FIFPro je za lokacijo letošnjega kongresa izbralo Slovenijo. Izvedba dveh izjemnih večernih dogodkov je bila nepozabna tudi za ekipo Jezeršek cateringa.

FIFPro je svetovna predstavniška organizacija profesionalnih igralcev nogometa. Predstavniki sindikalnih združenj iz 46 držav so se udeležili svetovnega kongresa in generalne skupščine med 22. in 24. oktobrom 2013 v Ljubljani. Med udeleženci je bilo tudi več bivših svetovnih nogometnih zvezdnikov. Organizatorja je pri uspešni izvedbi dogodka podprlo lokalno združenje SPINS.  


Medtem ko je uradni del programa potekal v Grand Hotelu Union v Ljubljani, so postranski dogodki vključevali tudi spoznavanje Slovenije. Jezeršek catering je bil vključen v izvedbo gala večerje v Ljubljanski operi in v večerni sprejem zadnji večer.


Gostje kongresa so bili prvi večer povabljeni na večerni dogodek v Ljubljanski operi. Cocktail sprejemu je sledila operna in baletna predstava vrhunskih slovenskih umetnikov. Po končanem programu je organizator udeležence povabil k skupni fotografiji na odru opere. Odprtje zaves je presenečenim udeležencem razkrilo gala postavitev večerje na prostornem opernem zaodrju. Slovenska kulinarika je bila udeležencem iz celega sveta postrežena v trendovski mednarodni različici ob spremstvu najboljših slovenskih vin.


Navdušenje gostov so organizatorji podkrepili tudi ob poslovilnem večeru. Mednarodni udeleženci in tudi slovenski člani združenja so se zbrali v ljubljanskem nočnem klubu. Poleg prostorske in svetlobne atraktivnosti sta pogostitev kreirala tudi Jezerškova kulinarična koncepta 'O koncept' in 'show cooking'. Glasbenemu spektaklu je kot pika na i sledila še okusna polnočna torta oblikovana v nogometni stadion.


„Tako s strani sodelujočih kot s strani obiskovalcev je bil obisk izredno pozitiven, zato smo vam hvaležni za pomoč pri organizaciji tako pomembnega dogodka.“ Dejan Stefanović, predsednik, SPINS

 
Večina udeležencev je bilo v Sloveniji prvič, zaradi česa SPINS zasluži pohvalo za pridobitev tega imenitnega svetovnega kongresa v Ljubljano. S kvalitetno izvedbo smo skupaj presegli pričakovanja gostov in poskrbeli za lepo promocijo Slovenije v svetu.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se