Pojdi na glavno vsebino

Posebne lokacije

Posebne lokacije

Nekatere lokacije gostov ne pustijo ravnodušnih. Na mnoge sploh ne pomislimo, ko načrtujemo svoj slavnostni dogodek. Presenetite svoje goste!

Stadion Stožice - Center Stožice, odprt avgusta 2010, je hibridno zasnovan športni kompleks. Poleg športne ima tudi zelo pomembno poslovno funkcijo. Imenitnen prostor za večje zaključene družbe se nahaja v sklopu nogometnega stadiona. Steklene stene s pogledom na nogometno zelenico omogočijo obiskovalcem izjemen športni pridih.

Križanke s Križevniško cerkvijo - Peklensko dvorišče, verjetno najbolj slikoviti del kompleksa Križank, je arhitekt Plečnik prvotno zasnoval kot prizorišče za manjše dogodke. V strop je vgrajeno omrežje luči, ki dajejo vtis zvezdnatega neba. Peklensko dvorišče je čudovit prostor za sprejeme. Med funkcijske prostore sodi še Viteška dvorana, nekdanja samostanska obednica. Dodatno smo lani lansirali še sprejeme v Križevniški cerkvi, ki si deli vhod s Peklenskim dvoriščem. Cerkev je neposvečena, zaradi česar so v njej možne zasebne zabave.

Blejski grad – Blejski grad ponuja izjemen ambient za vrsto poslovnih dogodkov. Poslovna kosila, incentive sprejemi, konferenčne pogostitve ali gala večerje bodo na goste naredile močan vtis. Od januarja 2015 Restavracijo Blejski grad upravlja Jezeršek gostinstvo.

Ljubljanska opera – Ponos Ljubljane, ki je bil pred kratkim obnovljen, z veseljem odpira svoja vrata tudi poslovnim dogodkom. Operna hiša je nadstandardno prizorišče za družabne dogodke kot so podelitve nagrad, sprejemi ali gala večerje, ki jih je mogoče postaviti na odru.


Za posvet glede lokacije nas lahko kontaktirate: gostinstvo@jezersek.si, 01/361 94 21

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se