Pojdi na glavno vsebino

Posebna doživetja

Posebna doživetja

Manjše skupine gostov ali posebne poslovne partnerje lahko povabite v neobičajno kulinarično okolje. Vaši gostje bodo navdušeni!

Večerja na zajli, 4. december 2015, ob 18ih – Že dve leti se številni nasmejani obrazi vračajo s Krvavca po večernem dogodku na zajli. S povabilom sodelavcev na Večerjo na zajli res ne morete zgrešiti. Manjše skupine se lahko pridružijo razpisanim terminom, večje pa lahko dogodek naročijo povsem zase na poljuben termin. Več: Prijava

GNK Dinamo vs. Bayern München, 9. december 2015 – Spremenite poslovno srečanje v nepozabno doživetje. Povabite svoje partnerje v Zagreb na atraktivno gostovanje enega najboljših evropskih nogometnih klubov Bayern Münchna pri Dinamu. Za vas smo pripravili posebne vstopnice, ki vključujejo tudi pogostitev pred in po tekmi v poslovnem okolju VIP Hospitality. Več: Ponudba (v angleščini).

Kulinarične delavnice – Udeležba na teh raznolikih tečajih na Dvoru Jezeršek je zelo priljubljena, zaradi česar so prosti termini v letošnjem letu še zelo redki. Priporočamo vam, da za udeležbo vaše zaključene družbe na kulinarični delavnici izberete datum po novem letu. Z veseljem bomo program prilagodili vašim željam.


Za posvet glede posebnega doživetja nas lahko kontaktirate: gostinstvo@jezersek.si, 01/361 94 21

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se