Pojdi na glavno vsebino

Poroka

Poroka

Jezerškovi na porokah ne nastopamo samo v vlogi gostincev. Izkušena ekipa strokovnjakov vsak dan svetuje in pomaga parom, ki si želijo nepozaben in edinstven poročni dan. Bodisi v Hiši kulinarike Jezeršek, na Dvoru Jezeršek ali pa na kateri drugi izbrani lokaciji - Jezerškovi poskrbimo, da na poročni dan vse poteka tekoče.

 

 

Jezerškovi se s porokami ukvarjamo že vrsto let; skoraj od naših začetkov pred tridesetimi leti. Ko se človek z nečem tako dolgo ukvarja, si po eni strani nabere ogromno izkušenj, po drugi strani pa nanj vedno preži nevarnost, da pri svojem delu zaspi in ne sledi trendom. Dokaz, da pri Jezerškovih temu ni tako, so številni pari, ki si pri nas vsako leto obljubijo zvestobo. Idej nam nikoli ne zmanjka in trudimo se, da naše poročne storitve vsako leto nadgradimo. Letos za vaš poročni dan lahko izbirate med našima dvema lastnima lokacijama - Hišo kulinarike Jezeršek in Dvorom Jezeršek - z veseljem pa vam priskočimo na pomoč in za vas pripravimo pogostitev tudi na številnih drugih lokacijah po vsej Sloveniji. Prav to pa je naša glavna prednost pred konkurenco; ker letno organiziramo veliko število catering pogostitev, smo vam že pri izbiri lokacije za vašo poroko v izjemno pomoč.

Pari pa se lahko odločijo tudi za civilni poročni obred pri nas. Vse naše lokacije imajo namreč dovoljenje za civilne obrede, kar močno olajša celotno organizacijo in potek poroke. Dodatna prednost je, da prizorišče civilnega obreda prilagodimo vremenu; ob lepem vremenu vam tako ponujamo možnost civilnega obreda na prostem, v primeru slabega vremena pa lahko civilni poročni obred poteka v eni izmed naših dvoran.

Tisto, kar vas bo še prav posebej navdušilo, če boste organizacijo poroke zaupali nam, je naša strokovna in zares izkušena ekipa organizatorjev porok. Tako vam bomo svetovali že pri izbiri lokacije za poroko, pri izbiri jedilnika, na pomoč pa vam bomo priskočili tudi pri sedežnem redu ... Veliko je podrobnosti, na katere je potrebno biti pozoren pri pripravi poroke in kateri lahko močno vplivajo tudi na ceno poroke. Mi vas bomo na njih z veseljem opozorili.

Jezerškovi pa se zavedamo tudi, da so pričakovanja parov različna. Nekateri si želijo preprost poročni dan, drugi svojo poroko načrtujejo že od otroštva in imajo zato posebne želje. Zato je naše glavno vodilo, da sledimo željam bodočih zakoncev in ugodimo njihovim pričakovanjem, tako da se jim prilagodimo v vseh možnih segmentih.

 

 

Da je poroka v naši organizaciji zares sanjska, potrjuje tudi Živa Vadnov Brancelj, ki se je lansko leto poročila na Dvoru Jezeršek.

Živa, kaj je bilo za vas in vašega moža odločilno, da sta se odločila za poroko na Dvoru Jezeršek?

Oba sva si želela poroke na prostem, zato nama je bilo prostorno in lepo urejeno dvorišče z zelenico zelo všeč. Osebje naju je s svojo prijaznostjo in ustrežljivostjo očaralo, saj so zelo potrudili, da so vse najine zamisli upoštevali. Všeč nama je bil naraven stil v povezavi s slovensko tradicijo. Lepšega prostora s tako dobro energijo in  vrhunsko ponudbo hrane si skorajda ne bi mogla zamisliti.


So bila vaša pričakovanja izpolnjena?

Pravzaprav bi lahko rekla, da so nama želje razbrali iz oči.


Kaj bi svetovali parom, ki trenutno načrtujejo svojo poroko?

Naj predvsem uživajo v tem dnevu in tudi na ta dan čim več časa preživijo skupaj. Naj se ne prepirajo okoli malenkosti, kot npr. katere rože bodo sestavljale šopek ali kje bo kdo od svatov sedel ... Organizacijo je treba poenostaviti in v pripravah uživati. Ali pa vse prepustiti drugim in raje oditi za dva dni na oddih.

 

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se