Pojdi na glavno vsebino

Ponosni finalist

Ponosni finalist

V tekmovanju za nagrado Marketinška odličnost leta smo se uvrstili med finaliste v kategoriji: Mala in srednja podjetja, glavnina poslovanja v B2B segmentu.

Nagrada MARKETINŠKA ODLIČNOST LETA je priznanje marketinško usmerjenim podjetjem oz. institucijam, ki s sodobnimi marketinškimi pristopi in s prepletanjem različnih poslovnih funkcij znotraj podjetja udejanjajo marketinško poslanstvo v svoje vsakodnevno poslovanje in celostno strategijo podjetja. Nagrada je namenjena celotnemu podjetju, ki je s svojo marketinško usmerjenostjo, miselnostjo in pristopi vzor celotni marketinški oziroma poslovni skupnosti. Prehod s posameznika na podjetje je pomemben konceptualni preskok, ki potrjuje poslovno funkcijo marketinga v organizaciji.

Društvo za marketing Slovenije (DMS) je v večernem delu prvega dne 20. Slovenske marketinške konference na zaključni podelitvi v štirih kategorijah podelilo novo nagrado marketinška odličnost leta in izbralo prejemnika velike nagrade izmed vseh štirih zmagovalcev posamezne kategorije.
Med finaliste v kategoriji Mala in srednja podjetja, glavnina poslovanja v B2B segmentu, smo se uvrstili Celtra Inc., Deloitte svetovanje d.o.o., IEDC-Poslovna šola Bled, Jezeršek gostinstvo d.o.o., Medex d.o.o. in Plastika Skaza d.o.o..

Celtra, Postojnska jama d.d., Krka, d.d. in Adriatic Slovenica d.d. so tista podjetja, ki so s konkretnimi številkami pokazala vlogo marketinga pri izboljšanju poslovnih rezultatov podjetja in so zmagovalci v svojih kategorijah. Naziv velikega zmagovalca pa je prejela Postojnska jama d.d.

Več o nagradi si lahko preberete na povezavi: Marketinška odličnost leta

Jezerškovi smo bili izjemno veseli uvrstitve med 120 najboljših podjetij v Sloveniji, zaradi česar smo ponosno vložili kandidaturo za nagrado. Uvrstitev med finaliste za nagrado nam pomeni veliko priznanje in pohvalo za naš trud in vlaganja v produkte v preteklih letih.

Več informacij: Kristina Jurjevec, kristina@jezersek.si, 01/361 94 13

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se