Pojdi na glavno vsebino

3x otvoritev = Otvoritev leta!

3x otvoritev = Otvoritev leta!

Tretji julij 2011 bo zaznamovan s tremi velikimi otvoritvami na enem mestu! Dirigent Valerij Gergijev bo s tisoč glavim orkestrom in glasbo Gustava Mahlerja otvoril letošnji Festival Ljubljana. Dogodek se bo odvijal na novem Kongresnem trgu in velja za simbolično otvoritev le tega. Za tretjo otvoritev bo poskrbelo Jezeršek gostinstvo, ki na trg pošilja novi koncept catering pogostitve pod imenom "Okusiti Svet".

"Pometli smo pred svojim pragom, zakaj nebi še drugje?"Geslo, ki vodi razvojno moštvo podjetja Jezeršek. Vsi se dobro spomnimo, ko smo v novembru 2009 poslali na trg tržno znamko, ki se je v dveh letih izredno dobro uveljavila. "Okusiti Slovenijo" je postala vsem dobro poznana besedna zveza, ki danes uspešno predstavlja Slovenijo na vseh sejmih in borzah Evrope, zapisana je v imenu Dvora Jezeršek (Kulinarično središče - Okusiti Slovenijo), do danes pa je bila predstavljena na skoraj 1000 pogostitvah in dobila že veliko število prijateljev. Zasluge za velik premik na področju razvoja slovenske kulinarike zagotovo v veliki meri nosi prav tržna znamka "Okusiti Slovenijo". Slovenci lahko s ponosom trdimo, da smo v zadnjem obdobju naredili veliko na področju kulinarične zavesti in ustvarili nov trend v kulinariki, katerga lahko poimenujemo "Nova slovenska kuhinja". Področje slovenske kuhinje je še vedno vse prej kot urejeno, vseeno pa ne moremo trditi, da se situacija premika v napačno smer. Okusiti Slovenijo ostaja del naše osrednje ponudbe in pomemben del vizije podjetja. Okusiti Slovenijo je projekt na našem pragu, katerega ne bomo več pometali! Prišel je čas, da ga zloščimo!

Obenem pa je prišel čas, da stopimo korak naprej in narekujemo nove trende. Na področju cateringa se je v zadnjem obdobju ustvaril izrazita tržna niša kvalitetne mednarodne ponudbe. "Kranjska kolbasa je zakon!" Priznati pa moramo, da imamo na nek način radi tudi tapase, tortilje in kraljevske škampe. Vendar radi imamo tiste prave! Ne plastične, umetne in brez okusna! Pogovarjali smo se in rekli:"Temu je treba narediti konec! Potrebujemo nekaj novega, slastnega, lepega in strastnega." Govoriti o hrani je čarobno. Spomini, ideje, želje... In že smo govorili o ostrigah, kaviarju, čokoladi, šampanjcih... Odločili smo se, da dokažemo, da je lahko tudi mednarodni catering nov, slasten, lep in strasten. Odločili smo se! Prišel je čas, da "Okusimo Svet".

Premierno bomo okušali svet na otvoritvi leta! Koncert tisočerih glasbenikov na novem Kongresnem trgu bo zagotovo zapisan v zgodovino. Del zgodovine bomo pisali tudi Jezerški, ki na dogodku sodelujemo kot partner okusov. Ponudbo smo oblikovali po navdihu Mahlerjevega življenja; živila in jedi bomo vzeli iz krajev in držav, v katerih je znameniti skladatelj in dirigent s svojim delom pustil svoj pečat. Na vrhu vsega bomo izbrane jedi prenovili in jih naredili, slastne, lepe in strastne! Pridružite se nam! "Okusimo Svet!"

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se