Pojdi na glavno vsebino

Novoletne zabave – termini že polni!

Novoletne zabave – termini že polni!

Kulinarične delavnice so že razprodane. V decembru imamo zato za vas nekaj drugih namigov. Pohitite!

Lokacije novoletnih dogodkov, kjer nastopi Jezeršek catering, so neomejene in lahko ugodijo klientovi želji. Zaključenim družbam predlagamo nekaj posebnih doživetij, kjer smo lokacijo izbrali mi.

 

 

 

Večerja na zajli
Kreativna novoletna zabava, kulinarično doživetje in zimsko popotovanje. Vsak četrtek v decembru na žičnici Krvavec. Udeleženci se zberejo ob aperitivu in nato uživajo večerjo s tremi hodi v preurejenih smučarskih kabinah. Večerja se postreže izmenično med dvema vožnjama navzgor in dvema navzdol. Skupine bodo lahko uspešnemu letu nazdravile v koči ob vznožju smučišča po kulinaričnem popotovanju v gondoli. After party po dogovoru.

Dogodek poteka v varni zaščiti objektov in kabin žičnice Krvavec. Poskrbljeno bo tudi za najhladnejše dni letnega časa. ODEJA Škofja Loka - partner Večerje na zajli, je izdelal posebne odejice, ki bodo toplo grele udeležence kulinaričnih razvajanj.

Več informacij prek e-naslova gostinstvo@jezersek.si ali telefona 01/361 94 21.

Zabava v cerkvi
V središču mesta. Svetlobni spektakel in edinstveno doživetje v baročni cerkvi. Pričakujte nepričakovano.

Cerkev v Križankah je nova lokacija brez postopkovnih omejitev in ambientom, ki pusti domišljiji prosto pot. Uporabi se osvetljeno pohištvo in igra z lučmi. Centralna lokacija v glavnem mestu decembra zagotavlja največjo atraktivnost množici povabljenih.  

Kulinarični otoki enakomerno razporejeni po prostoru spodbujajo goste, da krožijo med jedmi in se srečujejo z drugimi udeleženci. Gostje si sami izberejo zaporedje okusov. Izbor jedi bo vzbudil zimsko-praznične občutke. Šampanjcu se lahko pozimi pridruži tudi kuhano vino ali pa pisane kreacije iz rok atraktivnega barmana.

Več informacij prek e-naslova gostinstvo@jezersek.si ali telefona 01/361 94 21.


Novoletna zabava v Hiši kulinarike Jezeršek
V Sori pri Medvodah, le slabih 30 minut vožnje iz Ljubljane, z neomejenimi možnostmi parkiranja. Slovi kot priljubljeno prizorišče za organizacijo najrazličnejših prireditev in dogodkov s pogostitvami. Priložnost za individualno obarvan program in prostor.

Dogodki lahko potekajo v različnih prostorih. Izbor je odvisen od števila gostov, namena in vrste prireditve ter nenazadnje programskih oz. vsebinskih omejitev. Poskrbimo lahko za vse sestavne dele dogodka, vključno s tehnično podporo. Objekt je zaprt za javnost, zaradi česa se lahko zabava tematsko povsem individualno obarva.

Več informacij prek e-naslova gostinstvo@jezersek.si ali telefona 01/361 94 21.
Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se