Pojdi na glavno vsebino

Nogometno - kulinarično vzdušje kot učinkovita B2B platforma

Nogometno - kulinarično vzdušje kot učinkovita B2B platforma

V okolju, ki ga težko ponudi katerakoli druga restavracija ali prostor, v tujini že vrsto let predstavlja zelo učinkovito B2B platformo, ki je ne koristijo samo sponzorji, pač pa tudi druga zainteresirana podjetja.

 REPREZENTANČNE NOGOMETNE TEKME S PRENOVLJENO PONUDBO HOSPITALITY STORITEV
 
Slovenska nogometna reprezentanca je s tekmo proti San Marinu začela odločilni del kvalifikacij za uvrstitev na EURO 2016, ki ga bo prihodnje leto gostila Francija. Tako kot je očitno slovenskemu selektorju Srečki Katancu uspelo sestaviti novo generacijo nogometašev, ki bo naskakovala vnovično uvrstitev na veliko tekmovanje, je Nogometna zveza Slovenije na tekmi s San Marinom v Stožicah predstavila tudi prenovljen izgled svojega Poslovnega kluba oz. storitve, ki nosi ime >>Corporate Hospitality<<. Osrednji VIP prostor stadiona v Stožicah bo od sedaj naprej podjetjem, ki bodo v druženju s poslovnimi partnerji prepoznala priložnost za utrjevanje poslovnih stikov z najpomembnejšimi strankami, zagotavljal poseben nivo druženja pred, med in po nogometni tekmi. Prenovljeno okolje omogoča zakupniku, da svoje partnerje gosti za svojo mizo, vzdušje pa popestri tudi živa glasba, pogovori moderatorja z nogometnimi legendami ter nagradno napovedovanje rezultata.
 
Nogometno - kulinarično vzdušje v prostoru, ki ga težko ponudi katerakoli druga restavracija ali okolje, v tujini že vrsto let predstavlja zelo učinkovito B2B platformo, ki je ne koristijo samo sponzorji, pač pa tudi vsa druga zainteresirana podjetja. Če so med vašimi poslovnimi partnerji takšni, ki jim ogled nogometne tekme, za katero je zelo težko dobiti dobro vstopnico, veliko pomeni, potem se vam bo vabilo na takšen dogodek zagotovo obrestovalo.
 
Slovenska nogometna reprezentanca bo v letu 2015 doma odigrala še tri tekme, prav vse pa bodo odločilne v boju za drugo mesto, ki vodi neposredno na EURO 2016 ali pa za tretje mesto, ki zagotavlja dodatne kvalifikacije. Že prva izmed treh tekem, ki bo na sporedu v nedeljo, 14. 6. 2015, bo spektakel, ki ga v Sloveniji redko doživimo. V Sloveniji bo gostovala reprezentanca Anglije na čelu s številnimi zvezdniki >>Premier League<<. Dejstvo, da bo tekmo na stadionu spremljalo 3.000 angleških navijačev in da v Slovenijo prihaja skoraj 100 angleških novinarjev, kar samo po sebi kliče po idealni priložnosti, da Slovenijo ob tej priložnosti spoznajo tudi britanski gospodarstveniki. Gostiti obstoječe ali potencialne angleške poslovne partnerje na takšni tekmi je priložnost, ki se zelo redko ponudi.
 
Ne glede na razplet tekme z Angleži, bosta tekmi, ki bosta odločili našo usodo v jeseni, 8. 9. 2015, ko bo v Ljudskem vrtu gostovala Estonija, in 9. 10. 2015, ko bo znova v Stožicah tekma proti Litvi. >>Corporate hospitality<< ponudba Nogometne zveze Slovenije omogoča ogled nogometnih tekem v okolju, ki ga vaši poslovni partnerji ne bodo pozabili. Prepričajte se tudi sami.

 

Kontakt in priprava ponudb:

Gašper Pavli
E: hospitality@nzs.si
T: 040 510 322

Jure Jezeršek
E: gostinstvo@jezersek.si
T: 01 361 94 21

 

 Foto: Aleš Hostnik, SV-RSA

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se