Pojdi na glavno vsebino

Naša zagrebška uvrstitev

Naša zagrebška uvrstitev

Izjemna športna dogodka EuroBasket 2015 in UEFA Champions League sta zaznamovala Zagreb v septembru. Poslovnim gostom smo lahko Jezerškovi pokazali tudi svoje kulinarične moči.

EuroBasket 2015

EuroBasket 2015 je v Zagrebu potekal 5 dni v začetku septembra. Atraktivnost prvega dela evropskega prvenstva v košarki so si hrvaški organizatorji zagotovili z izborom Slovenije v svojo tekmovalno skupino. Ta poteza je zagotovila posebno pozornost tudi s strani sponzorjev in poslovne javnosti. Za ta segment obiskovalcev tekem je organizator pripravil Corporate Hospitality vstopnice, ki gostom poleg odličnih sedežev na tribuni zagotovi tudi visoko kvalitetno pogostitev pred in po izbrani tekmi ter atraktivno poslovno okolje. Jezeršek Catering je bil izbran za izvedbo pogostitve na tem zahtevnem projektu na podlagi izvrstnih rezultatov na prvenstvu EuroBasket 2013 v Ljubljani.
Pogostitev smo izvedli sodelovanju z našo zagrebško podružnico pod skupnim mednarodnim nazivom SORA Catering.

UEFA Champions League

Prijetno presenečenje letošnjega poletja za nas in za Zagrebčane je uvrstitev nogometnega kluba GNK Dinamo v evropsko ligo prvakov UEFA Champions League. Tekmi z izjemnim angleškim klubom Arsenal bosta sledili še dve tekmi vrhunskega značaja.
Naša ekipa je bila izbrana za izvedbo pogostitev VIP Hospitality gostov Champions Cluba. Tovrsten projekt je vsakokrat izredno zahteven, saj je UEFA zelo natančen in zahteven naročnik. Tako moramo partnerji zadostiti številnim posebnim pogojem.

Glede na uspešen nastop domačega kluba se na prihodnjih tekmah pričakuje povečano povpraševanje po vstopnicah na stadionu Maksimir. Zato so v pripravi posebni poslovni paketi. Naprodaj bodo tudi slovenskim podjetjem. Za rezervacijo ali več informacij nas lahko kontaktirate. 


Kontakt: Jure Jezeršek, jure@jezersek.si, 01/361 94 21

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se