Pojdi na glavno vsebino

Na kosilo v gostilno Dvor Jezeršek tudi v nedeljo

Na kosilo v gostilno Dvor Jezeršek tudi v nedeljo

Ob nedeljah si po novem lahko kosilo privoščite tudi v gostilni Dvor Jezeršek. Glede na željo številnih gostov, je zdaj kuhinja ob nedeljah odprta med dvanajsto in četrto uro popoldan.

Dvor Jezeršek je privlačna podalpska lokacija v bližini letališča, na Zgornjem Brniku, ki gosti številne zasebne in poslovne dogodke. Najbolj pogosti obiskovalci gostilne in hotela med tednom so poslovni gosti, ob sobotah pa poročni svatje. Medtem ko kvalitetna kulinarična ponudba in hotelske namestitve privabita številne tuje goste, pa kuharski tečaji Akademije Jezeršek vsak teden na Dvor Jezeršek gostijo številne kulinarične navdušence iz cele Slovenije.

Nedeljsko kosilo za prste oblizat
Praznično vzdušje ob nedeljah smo želeli poudariti s kreacijo posebnega nedeljskega jedilnika. Osrednja specialiteta so slastne krače. Krače vseh vrst in velikosti. Gostje lahko pričakujejo okusne in aromatične jedi, ki nudijo občutke ugodja. Na voljo so tudi brezmesne jedi, dobrote za otroke in sladke pregrehe.


Na Dvoru Jezeršek nam je izredno pomembno lokalno partnerstvo. Hrana je lokalnega izvora in nudi pristne slovenske okuse. Zdrave in organske sestavine se uporabljajo sezonsko. Domače sokove, žganje, hišne marmelade, maslo ghee ali LePotičke pa lahko kupite tudi za domov.


Ob nedeljah vabimo na kosilo tudi obiskovalce Krvavca, ki se bodo z alpskega ozračja zagotovo vračali v dolino lačni. Da vaše najljubše jedi ne bi prehitro zmanjkalo, vam priporočamo, da svoj prihod napoveste z rezervacijo.


Za rezervacijo nas pokličite med delovnim časom na telefonsko številko (04) 25 29 410.


Gostilna Dvor Jezeršek
Zg. Brnik 63
4207 Cerklje na Gorenjskem
T: 04/25 29 400
E: gostinstvo@jezersek.si
www.jezersek.si

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se